Brn_mom Merhaba kızlar son günleriniz nasil geciyo nisanda doğum yapacaklar.Kac gününüz kaldi. Bizim son 27 günümüz oglumuzu bekliyoruz.Hem heyecan hem stres hepsi bi arada 😊👶🥰
Busra34ybg Brn_mom 1 nisan doğum heyecan korku hepsini yaşıyorum rabbim hepimize kolaylık versin bebişlerime sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️🥰
Defneprensesannesi 1prenses1prens-moms aynıymışız bizde bel agrısı var sadece cok şükür iniallah doguma kadar başka agrım cıkmasın da buna razıyım 🤭
Pln01 1prenses1prens-moms aynı zaman da görünüyor bende bel ağrısı çatı ağrısı ve vajina da dikenlenme oluyor az daha sabır 🤲🏻
Esradgn3558 1prenses1prens-moms benim de Nisan 20 görünüyor erken gelir mi acaba diye sürekli kafam da kurgular yapıyorum 🤣 sen de sancı kasılma falan var mı ben anlamıyorum da
Derinsel Brn_mom son 19 😬 sancılı geçiyor benim 2 haftadır ara ara ağrım oluyor karnımda sertleşme falan oluyor ay sonuna kadar bekleyeceğiz gelmezse sezaryen olabilir çünkü tansiyon hastasıyım ve zaman yaklaştıkça maalesef tansiyonum artmaya başladı
Vuslat23 Benımde 10 ıla 21 dedı nısanın . Hersey yıne şükür de ayak yanmasından sabaha kdr uyuyamıyom:(
0znur Ben hastanedeyim bile dünden beri. Bugün yarin bekliyoruz artık, ya da nisana kadar hastane 😔 bebegin kalp atışları hızlı yatış verdiler. Ama hiç düzelme yok, böyle giderse dogurturuz dedi ama ne zaman Allah bilir. 36+6 olduk.
Miracefem 0znur merhaba çok geçmiş olsun. Şuan bende aynı durumdayım. Bebeğin kalp atışları çok hızlı fetal taşikardi dedi doktor yatışım yapıldı sezeryana alıcakti biraz normale dönünce vazgeçti geri. Şimdi takipteler. Son 24 günüm kalmıştı umarım hepsini hastanede geçirmem,😔
KMerveK Brn_mom benimde son 35 gün kasılmalarım oluyor sertlesiyo 1 dakika kadar sonra geçiyor onun haricinde herşey hazır artık gün dolduruyoruz Rabbim hepimize kolaylıklar versin
KMerveK Emineser ilk doğumunuz mu neden sezeryana karar verdi doktor bende son dakika sezeryan olacak diye cok korkuyorum