Cylos Merhaba anneler 10 hastane çıkışı yaptırmak istiyorum yaptıran memnun kalan varmı link atabilirmisiniz isimli olcak
minikbaby06 Cylos instagramda sevimli.koleksiyon sayfasından yaptırdım Fırat Göktürk yazan bizimki çok memnun kaldım ☺️
Melikeolc Cylos ben instagram da hobidik sayfasından yaptırdım bakalım bugün gelecek kargosu ama fotoğrafları gayet güzel 👍🏻
mothers_baby2021 Hobidik hesabı var İnstagramda,birde Hello.collection hesap var .Biraz tuzlular fiyatları .Daha makul fiyatlı eldiven ,şapka ,tulum isimli için 90 TL dedi .
Bilge42 mothers_baby2021 bebecom sitesinden yaptırdım çok güzel %100 pamuk eldiveni şapkası tulumunu 50 TL ye yaptırdım 15 TL de kargo ücreti 65 TL’ye geldi harika ama
Ozge1708 https://imgyukle.com/i/Nm15ix Tasarım urun sayfasından yaptrdm canm daha elime ulaşmadı ama bence gayet güzel
ecevecev21 İsimli hastane çıkışları 200 tl den aşağı değil maalesef. Uygun fiyatlı bi sayfa biliyorsanız bende önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ♥️
Busramhr ecevecev21 ben minicity sayfasından 115 e aldım ilk bebekte olsa 300 tl 1 ay bile giyinemeyeveği kıyafet para vermek saçma geliyor aslında ben 5 li aldım birkaç takım ama ilk olduğu için battaniyesi ayrı olmasın herşeyi takım oldun diye uygun yollu bi 10lu hastane çıkısı aldım
Lexie222 Instagramda lina tasarım var isimli 10′lu fiyat sordum 145₺ dendi bi bakabilirsiniz uygun geldi bana.
Cerenko Melikeolc Melike Hanım Merhaba :) ürününüz geldi mi ? Kalitesini beğendiğiniz mi ? Bir de kaçlı ürün yaptırdınız ve ne kadara acaba ? :)
mothers_baby2021 Melikeolc merhaba ,ürün elinize ulaştı mı ? Memnun kaldınız mı ?bende oradan yaptırmak istiyorum ama bir kaç yer daha var beğendiğim kararsız kaldım o yüzden :)
Gulizarerdogan Cylos butikbebecik Instagram sayfasını çoğu kişi beğenmiş 11 li hastane çıkışı 150 ücretsiz kargo diyolar bende 3 lü set yaptırmak için araştırıyorum eşim beyaz olmasın renkli olsun diyo hastane çıkışımız beyaz çünkü nerde yaptırabilirim diye araştırıyorum
Nurayan Gulizarerdogan Ben de butikbebecik sayfasında yaptırdım 11li set 150 TL ama şimdi 180 TL olmuş. Genel olarak güzeldi beğendim ama bana çok küçük gibi geldi inşallah bebeğime olur 🤦🏼♀️😀
Ozge1708 aliyeozdemir422 10 lü hastane çıkışı. Kapı süsü. Takı yastığı. Taç ve terlik toplam 420 tl canm.