Bebegimibeklerken22 -mercimekveannesi 25 yaşındayım 7 aylık hamileyim ikinci hamileliğim inşallah bu kes sağ salim kucağıma almayı nasip eder rabbim 🤲
Oglumveben34 -mercimekveannesi 30da hamile kaldım 31 de doğum olacak, geç kaldın deyip duruyor çevrem ama ben gayet mutluyum böyle olmasından 😃
-mercimekveannesi Oglumveben34 geç kaldın diyenlere çok istiyorsan sen yap diyesim geldi herkes çok biliyor aman, ayrıca demekki zamanı değilmiş, ister 30 ister 40 kim ne derse umursama 🥰🥰
[silindi] Oglumveben34 bende sizinle ayniyim ve bu durumdan memnunum. 20 yasinda kendim daha cocukken cocugum olmasini istemezdm sanirim. Bilincli annelikten yanayim💕
-mercimekveannesi my_little_miracle genç anne derken ben de bu kadar beklemiyordum 🥺 bir de evlendiği gibi hamile olanlar var bunu da pek doğru bulmuyorum aslında ama yapabilceğim bir şey yok okuyup cevap veriyorum işte 🥺
my_little_miracle -mercimekveannesi haklısın senlik bir durum yok eglenceli bir post olmuş ama cevaplara şaşırdım doğrusu
Oglumveben34 -mercimekveannesi aynen öyle ben hep hayırlısı şimdiymiş diyorum🥰 ama burdaki yaşlarıda gördükçe benim yaşımda 3.çocuğunu çoktan doğruranlar var 🤣
-mercimekveannesi Oglumveben34 haha 😂 evet ya bende bazen şaşırıyorum hayır bir de peş peşe çocuk bakmak da cesaret ister zordur 😂
Oglumveben34 -mercimekveannesi büyük konuşmak istemiyorum ama peş peşe çocuk vücut içinde sağlıklı değil. Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah 😊
Aycmmm Suan en yaslı anne benim sanirim 35. Yasin da 2.cocugumu alacagin kucagima allah nasip ederse💕
Omerhatice -mercimekveannesi 20 de prensimi kucağıma aldım şimdi 22 buçuk oldum oglum 2 buçuk yaşında ve 24 haftalık prensesime hamileyim 😊
Oglumveben34 [silindi] kesinlikle, o yaşlarımda bu sorumluluğu kaldırabilrmiydim bilmiyorum ama şimdi iyiki diyorum
Zeynep_ayaz -mercimekveannesi 23 yasimda oglumu kucagima aldim suan 26 yasindayim insallah kizimi bekliyorum 🤲💕🥰
_Elifffffff_ -mercimekveannesi ilk gebeligim 19 yaşındaydım 20de doğum yaptım şimdi ikinci gebeligim 24 yasindayim😍🤰