Tugba1421 -mercimekveannesi ilk bebeğimi 19 yaşında 2.bebeğimi 22 yaşında kucağıma aldım 3.bebegimizi bekliyoruz son 23 gün var ve tam 30 yaşına girdiğimde alacağım insaAllah
-mercimekveannesi sacmalamakizim bende 21 im 13+1 im çok heycanlı bir şey 🥰 cinsiyeti belli mi peki ?
aliyeozdemir422 -mercimekveannesi yok hayır 9 nisanda öğrenicez inşallah eğer olgunluğa ulaşmış ise doktorum söyleyecek yarın ❤
Selmakaraduman20 -mercimekveannesi amin inşallah bakalım gelince görücez artk zaten küçük bi cadım var😂
UraSsmom -mercimekveannesi 35 de ilk bebeğimi doğurdum, 36 2.ye gebeyim 37 ye de 3. Doğurup jübilemi yapmak istiyorum nasipse 😂💙
Morvy -mercimekveannesi ilk gebeliğim şuan 27 yaşındayım doğumda 28 olacağım pek genç sayılmam galiba😁
Yasom 24 yaşındayım ilk gebeliğim miniğimi bekliyorum az kaldı sabırsızlanıyorum oğlumu kucağıma almaya 👶🏻32+6 günlüğüz az kaldı şükür sağlıcakla gel mucizem 🙏🧿❤️
Fatmaada2015 -mercimekveannesi aslında şuan 31+2 deyiz ama erken Doğum riskim war iğne serumla ertelemeye başladık dün sezeryan ile zaten bi 35 haftaya kadr gelsek yeter normalde 38 de alacaklardı ama sancıdan gittim bebek kanala girmiş açılma olmazsa inş bekleyeceğiz
Nazarokay -mercimekveannesi Merhaba geleceğin değerli ve güzel anneleri. Ben 18 yaşındayım 3 aylık gebeyim , 1 gün sonra bebeğim 13 haftalık oluyor ve Nisan’ın 1′ inde evliliğimin 6. Ayına giriyorum ve ilk gebeliğim.✨
my_little_miracle Vallahi biri 15 yaşındayım diyecek diye korkuyorum Şu yaşlara bak küçücük küçücük. Tuhaf 🤷🤷
-mercimekveannesi my_little_miracle genç anne derken ben de bu kadar beklemiyordum 🥺 bir de evlendiği gibi hamile olanlar var bunu da pek doğru bulmuyorum aslında ama yapabilceğim bir şey yok okuyup cevap veriyorum işte 🥺