Almilaaa Kızlaaar 40. Haftasında olup doğum belirtisi olmayan kaç kişiyizdir😭 ne yapsam olmuyor doğmuyooor 😂❣️
Mrvgl Almilaaa 39+5 nst ssnci çıkmıyor, kalcamda ağrı var , hafif kasık ağrım var, akıntım hafif arttı,bebek toplanıyor sağ tarafta o kdr .
Zeynepelf Hiç belirtiniz yok mu ya nst de sancı cıkmadı mı ? Benim 36. Haftada başladı sancılarım suan 37 ama daha bir şey yok ortada
Ozlemust Gzlmls 😁😁benimde olan belirtilere gitti adet agrısı gibi bişe vardı gitti İshal oluyordum bitti Karnım aşağı inmişti geri çıktı Zaten başka belirtide yoktu🤷♀️🤷♀️
Defnemeysera Bugün tam bende 40 oldum belirti yok heran gelcek diye bekliyorum bir umutla sağlıkla inşallah güzel anneler 🙏
Afracim Doktorlar bu dönemlerde ilişkiye girmeyi ve hurma yemeyi öneriyor bugün yarın gelir inşallah 🌸
Almilaaa Afracim günde 4-5 tane hurma yiyorum pilates topunda yapmadığım şey kalmıyor yürüyüşler falan ama yok keyfini bekliyoruz hanım kızımızın napalım 🥲
Gzlmls Almilaaa bilemiyorum 😂 cuma günü kontrolümüz var doktor en son 41 haftaya kadar bekliyoruz dedi hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza 💞🌸
Almilaaa Zeynepelf inşallah çok beklemezsiniz insan strese giriyor her geçen gün 🥺 gerçekten beklemek çok zormuş ya
Almilaaa Mutlumklnc evet ya başlarda korkuyordum sancım olucak diye, şimdi tam tersi hadi bugün ağrılar başlasın bee diye dolanıyorum 😂😂