Thutik Adakbebek2020 şu an iyiyim teşekkürler, umarım sizin de sorunsuz atlatacaginiz şekilde çıkar sonuçlarınız
Minik1bey Adakbebek2020 Bende çok yaşadım o durumu canım. Ama için rahat olsun kahverengi akıntı bir risk taşımıyor genelde ama sen yinede ihmal etme doktora görün önlem amaçlı progestan başlamıştık biz. Kırmızı ve pembe olmadıkça sıkıntı yok demişti doktorum. Sen yinede doktora git içinde rahat olsun. Benm ara ara hep böyle gelmişti 14 haftadan sonra falan durdu şuan çok şükür 28 haftalığız bir sıkıntımız yok
Adakbebek2020 Minik1bey 1 hafta sonra doktor kontrolum var canım :) ilerlerse elbette danışırım valka ıcını ranatllattın :) korktum yani
Minik1bey Adakbebek2020 Kendini yorma bol bol dinlen canım. Temizlik vs bırak kalsın yapma ani hareketler den kaçın. Eğer farketmeden kendini zorladıysan ozamanda böyle akıntılarla karşılaşabiliniyor.Stres yapma sakın için rahat olsun 🌸 Aksi bi durumla karşılaşırsan yada miktarı artarsa bekleme 1 haftayı en kötü ihtimal acile gidersin 🤲
Adakbebek2020 Minik1bey acilde kadın dogum doktorumu bakıyor nasıl oluyor bilgin var mı acaba canım benım🤗
Emosss35 Adakbebek2020 lekelenmelerin her türlüsü icerde bir kanama alaninin var olduğunu isaret ediyor bana en tehlikelisi kirmizi kanama demislerdi fakat ben ilk iki gebeligimide kahverengi lekelenmeyle kaybettim bu gebeligimde de tekrarladi dusuk riskiyle sıkı istirahat ve progestan verdi doktorum sakin ihmal etme lütfen dikkat et kendine
Adakbebek2020 Emosss35 ya o kadr az kı pede dahi gelmiyor sadece selpak la sildigimde farkettım abim felan korkulacak bısey yok yerleşme olabılır dedı ama bulmuyorum ya
Sineemiis Adakbebek2020 bende yeni öğrendim 4 hafta ancadir ve benim de öyle kahve leke geliyor sildikçe
Thutik Sineemiis hiç bilmiyorum maalesef, hem deneyimlemediğim hem de duymadığım bir şey ama yerleşme kanaması dedikleri durum olabilir. Onda gerek olmayadabilir belki. Bir başlık açın isterseniz konu ile fikri olanlara daha erken ulaşabilirsiniz 🙏
Emosss35 Cutebaby basta sütlü kahveydi ve damla kadardi 17 gün sürdü hergün rengi koyulasarak devam etti son gunlerde resmen kahve telvesi kivaminda ve koyulugundaydi sonrada dusugum gerceklesti
NazMelis Adakbebek2020 benim de olmuştu doktor progestan başlatmıştı, kanama alanı olabilir yine de düşük riskin var demişti, 12.haftaya kadar kullandım, çok şükür daha sonra bir sıkıntı yaşamadım, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🤲🏻
Adakbebek2020 NazMelis canım bugun dayanamadım gittim progestan basladı doktor bebege baktık cok sukur durumu ıyı görduk ultrasonda yinede dikkat et dedi bol bol dinlen dedı.
NazMelis Adakbebek2020 akıntıya bağlı bir ağrı yoktu ama hamileliğimin ilk belirtileri kasık ağrısıydı, bence önlem amaçlı ne olur ne olmaz bir doktordan fikir alın mutlaka 🙏🏻