Adakbebek2020 Tam 8 haftalık gebeyım bıkac gundur ara ara kahverengi akıntım var. Selpak ile sildiğim zaman görüyorum bilmiyorum bı sıkıntı yoktur inşallah. Sizde yasadiniz mı
Tugba_nuray Adakbebek2020 yerleşme kanaması diye geçer. Kahverengi ton yada sarımtrak yada şeffaf akıntıdan korkmayın bende öyleydim doktorum öyle demişti
NazMelis Adakbebek2020 mutlaka doktora gidilmesi gerekiyor, önlem amaçlı progestan başlatıyorlar. Benim doktorum kırmızıya dönmediği sürece korkma stres yapma ama önlememizi alalım demişti, bol istirahat önermişti. İnşallah sağlıklı ilerler hamileliğiniz, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🤲🏻
merveklyc Adakbebek2020 Benim de oldu ilaç kullandım canım doktora görün ihmal etme normal olabilir de olmayadabilir de benim düşük riskim vardı
Adakbebek2020 NazMelis sizin nasıldı boyle ara ara oluyor ya korktum suan ama agrım vs yok ya da devamlı degıl selpak la silince farkettım
NazMelis Adakbebek2020 benim de olmuştu doktor progestan başlatmıştı, kanama alanı olabilir yine de düşük riskin var demişti, 12.haftaya kadar kullandım, çok şükür daha sonra bir sıkıntı yaşamadım, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🤲🏻
Adakbebek2020 merveklyc canım gecen hafta kalp atısını dinledık bu sorun yoktu bugun boyle cok az sekilde kahverengi akıntı var selpak la sılınce farkkettm
Thutik Adakbebek2020 9. haftamda olmuştu benimde. İğne ve progestan başlatmıştı doktor. Doktorunuza gidip sorun bence problem kesede mi başka yerdemi ultrasonla bakılmadan bilinmiyor sonuçta.
Thutik Adakbebek2020 peçeteye tek seferlik kahverengi bir akıntı gelmişti. Kan uyuşmazlığı iğnesi ve progestan başlatıldı. Devamı gelmedi o dönemde. Sonrasında bir de 24. haftamda oldu yine aynı yol izlendi. Fakat benim kesede kanama alanı yoktu. Bazen kesede kanama alanı vs de olabiliyor bunu ancak doktorunuz saptayabilir 🙏
Aslina Adakbebek2020 doktora gitmeni tavsiye ederim. Geçen hafta bende de oldu kahverengi doktor Progestan başladı bir gün sonra kanama ile acil gittim. Perşembe gününden beri yatıyorum. Düşük tehlikesi olabilir.
merveklyc Adakbebek2020 O haftalarda çoğu insanda oluyor ama yine de aklında bişey kalmasın bence doktora görün kendini de yorma canım 🌸
Thutik Adakbebek2020 şu an iyiyim teşekkürler, umarım sizin de sorunsuz atlatacaginiz şekilde çıkar sonuçlarınız