SineMirayAksoyeri Renkli istiyorsanız özellerden alabilirsiniz ancak 300 ün altında yok gibi . Bağcılarda yunus emre tıp merkezi var orda uygundiye duymuştum fiyatı oraya gitmeden söylemiyorlar
Elcnerdgn Canım renkli ultrason icin bi sıra alınmıyor çoğu devlet hastanelerinde de Yok olsada doktor gel renkliylede bakalım Diceğini sanmam. Ama renkli ultrasonu olan özel hastaneler var mesela benim doktorum normal ultrasonla bakıyor sonra arkasından hemen renkliylede gösteriyor. Her devlette olmaz renkli maliyeti biraz Yüksek bir cihaz olduğu icin çoğu devlette Yok diye biliyorum. Eğer detaylı ultrason dersende detaylı ultrason 18-24haflar arasında yapılan bi uygulama bunu kadın doğumcu bakmıyor perinatolji bölümü bakıyor devlete gidersen bunun icin renksiz bakar ayni şekilde bu tamamen bebekte bi kusur var mı diye bakılan bi sistem sana kağıtla eline rapor veriyorlar. Eğer detaylı icin özele gidersen fiyatlar biraz ucuk ama renkli bir şekilde bebeğini görürsün ve didik didik inceleniyor. Eğer pozisyon alabilrlerse suratını az çok kime benzediğini bile görürsün