Birgulbasegmez2 RukiyeFatihErdoan var ama hem çok önceden randevu Alman gerekiyor hem de çektirenler kısa sürdü diyorlar oysa ki özelde 30 dk civarı sürüyor anlatıyorlar cd resim veriyorlar fln uzun uzun bakıyorlar birşeyleri atlamıyorlar yanı canım
1987gokce RukiyeFatihErdoan hangi şehir soruyorsunuz? Istanbulda yok ben devlet hastanesinde yaptırdım 5 dk bile sürmedi üstelik yanlış teşhis yazıldı rapora.
SineMirayAksoyeri RukiyeFatihErdoan kanuni ya da cerrahpaşa yapıyor ama randevu bulabilirseniz renkli mi bilemem
NaimeYilmaz RukiyeFatihErdoan kanunı - sadi konut - suleymanıye Bunlarda var ben 16.haftamda randevu bulamamıstm
1987gokce RukiyeFatihErdoan detaylı ultrasondan bahsediyorsan biraz bütçe ayırıp özele gitmeni tavsiye ederim. Renkli ultrason soruyorsan devlet hastanelerinde 1 dk bile bakmıyorlar çok yoğun çünkü hiç bir fikrim yok maalesef.
Elcnerdgn Renkli ultrason yazmışsınız ama detaylı ultrasondan mı bahsediyorsunuz tam olarak ? Renkli ultrason la detaylı ultrason aynı şey değil
NaimeYilmaz RukiyeFatihErdoan sadi konut bakırkoyde bahcelıevler karsısında diğerlerini tam tarıf edemem nete yazın navıgasyon gosterıcektır detaylı ultrasondan bahsemıyormusunuz 22.haftada olmanız gereken ??
RukiyeFatihErdoan 1987gokce özele gidiyorm normalde ama devlet hastanesnde olyor diye duydm oda heryerde olmyormuş