Nur_grvn Aysu_92 çilek fetüsün gelişiminde o kadar güzel rol oynuyor ki. Kimseyi takmayın siz yemenize bakın. Eski kafadaki insanlar çok can sıkıyor. Onlara kalsa hiç bişey yemeyelim zaten.
asli0502 Aysu_92 hamileligimin başlarında çok yemiştim çok severim zaten 😂 şimdi de yiyorum ama mevsimi değil hormonlu diye 1-2 tane yiyorum
bircivcivannesi Aysu_92 ben de oturup küçük bı kasa yedim ama hormonlu olmasından dolayı için rahat etmedi sonradan 🤷
Pelin__1 Aysu_92 çilek kız olarak doğar diye mi korkutuyorlar 😅 Canım ben valla canım çok çekti geçenlerde aldım yedim ama mayısa kadar daha yemem çünkü zamanı değil çok hormonlu. Mevsimi gelsin valla affetmem her gün yerim😅
Dilaraa06 Aysu_92 ye tatlım ye bisey olmaz merak etme bende yiyorum yedim de yine yicem bugün buranın pazarı valla akşam aldırırım eşime sadece mevsimi olmadığı için az yiyorum canım istedikçe 🤣🤣
ratatosk aytn123 ya zaten şöyle bişi var ciğer yedim leke çilek yedim leke o leke bu leke e o zaman hemen hemen hepimiz lekeli olurduk 🤦♀️
Aysu_92 ratatosk aynen öyle büyükler hep korkutuyorlar insanın içine şüphe bırakıyorlar valla saolun 😘
ysmnklc Aysu_92 gözümün önünden hiç gitmiyor ki 😂 hatta gittim aldım geldim marketten yiyorum suan boşver sende ye gitsin canım 1 tabak yiyorum