Susamtanem2 Asiyeoktar geç döllenme olabilir beta HCG kaç çıktı birde alttan muayene ettiler mi o zaman kesin çıkardı
Sumisalii Asiyeoktar ben 6 haftalikken kalp atisini bile finlemisdim canim insallah bi sorun yoktur normaldir
rabia3561 Asiyeoktar ben paketli hazır hiç bir ürün tüketmiyorum. Doktorum günde en az 2 litre su içmemi önerdi. Beslenme listem var onları yapıyorum ve günde muhakkak 2 kase yoğurt yiyorum çoğunu doktorum önerdi. Size de tavsiye ederim
rabia3561 Asiyeoktar tabi atarım. Dün doktora gittim sonucuma göre bugün diyetisyenim yenileyecekti. Elime ulaşınca burdan paylaşırım. Siz sağlığınıza ve beslenmenize dikkat edin canınızı sıkmayın. İnanın rabbim size yardım eder.
Susamtanem2 Asiyeoktar benim iki hafta geç döllenme doktorum adet tarihimi ileri aldı 17 Aralık yerine 1 Ocak diye takip ediyor bilemedim
Muratnannesi Asiyeoktar 6+3 de çok zpr gördük kızımı geç döllenme olmuş. Bekle bakalım. Kese var dimi
gunesveguney Nesrin17 bende dün 6+0 olarak gittim doktora keseyi gördü güzel yere tutunmuş dedi kese 12 cm dedi benek henüz görünmüyor ama boş gebelik gibi durmuyor dedi inşallah öyledir 9 gün sonra tekrar gidicez bakalım
Nesrin17 gunesveguney Allah’ın izniyle görünür 6. Haftada genelde bebek görünmüyor kese görünüyor diye biliyorum Ben
Dilara0 Asiyeoktar merhaba 6.haftamda sadece kesem vardı 7.haftamda bebisi gördüm 7+5 TE ise kalp atışıni duydum bunyeden bünyeye değişiyor bebek kendini geç gosterebilir korkma canm normal 🙏🥰
ipek_bulde [silindi] çok yanlış bir bilgiyi kesin doğru gibi vermeniz hiç doğru değil. 7.-8.'haftada görenler var. Ne 4. Haftası lütfen doğru bilgi verin
Muratnannesi Asiyeoktar bekle sen 1 hafta sonra git erken gidince böle oluyor pimpirikleniyoruz. Geç döllenmedir büyük ihtimal. Ben 4 5 defa gittim artık umudumu kesmiştim 😍 şimdi kıpır kıpır 18 hafta olduk. Folic asidini düzenli kullan dikkat et