Dün akşam saat 7de kasık ve bel ağrılarım başladı eşimde mesaideydi 8 buçuğa kadar onun gelmesini bekledm kıvrandım sonra bi geçiyor ağrı geri giriyordu derken saat 12 saat oldu ben doktoruma mesaj attım kasıkta ve belde ağrım var diye oda bi doğumhaneye gidelim baksınlar doğum sancısı gibi tarif ediyorsun dedi. Neyse biz 12 buçukta hastanedeydik eşim yine yalncı sancı bizi boş yere götürüyorsun kafasındaydı. Muayene edildim ve bebeğin kilosu 3750 37+5 günlüğüz bu arara 2 cm açıklık var dedi beni yatrdılar kendi sancılarım giirp çıkıyordu ama kolaydı onları karşılamak alttan muayene zordu herseferinde canım çok acıyordu rahim ağzı yumuşamış sabah 4 5 cm bulmuştu sonra doktorum geldi biraz suni verelim kremle dedi krem sürdüler vajinamın içine ama hiç faydası olmadı ağrılarım git gide artıyordu öğlen oldu saat 2 gibi açılma hala aynı suyumu patlattılar sonra lamban yapıldı açılma ilerlemeynce buseferde serumla suni verdiler çok fenaydı yanımada
kimseyi almadılar sürekli hemşireler ebeler gelip giidp muayene ediyolardı artık her
gelişleri işkenceye dönüşmüştü geceden beri aralıksız nstye bağlıyım burnumda oksijen elimde serum ağrı saplandıkça
kasığıma belime nasıl duracağımı
şaşırıryordum. Annemler eşim dışarda dokuz doğurdular benden bi haber bekliyolar ben arayıp ağlıyorum ben dayanamıyorum açılma ilerlemiyor hala aynı 7de kalıyor sonra geceden uykusuz yorgunum zaten bi ara dedim ağrı kesici verin ben dayanamıyorum iğne yaptılar başımada meryem suresini açtım onu dinlerken uyumuşum 15 dkka kadar dinlenmişim artık saat 6 7 oldu dedim ben doğuramıyorum beni sezeryana alın çok az kaldı dayan dedler sonra artık ağrı geldkçe muayene ettiler ıkınmamı istediler ama ıkınacak gücüm yoktu. Ikınıyorum olmuyordu sonra 7 buçuğa doğru yine muayene olup ıkınırken doktor dur dedi bekle hemen sedyeye aldılar beni ameliyathaneye aldılar 3 güçlü ıkınmada hemen çıktı bebeğim oo tombiş bebek dediler 4010 gr doğdu oğluşum 19.30da sonra yanıma yatrdılar biraz kokladım gözleri yumuk yumuk açamıyordu baloğlum sonra çocuk doktorları geldi muayene için götürdü benden plasanta çıkarırken tekrar ıkınmamı istediler dikişlerimin bitmesi 8 buçuğu buldu oğlum çoktan babasının yanına gelmişti. Dikişlerim biraz fazla iri olduğu için oğluşum dikerlerkende hissettim ben herşeyi biraz can acısı vardı ama en kötüsü suni sancıları karşılamaktı benim için baya zorlandım. Şimdi yanımda uyuyor aceleci oğlum doktorum 38 haftada çatı muayenesini yaparız ona göre doğum şekline karar veririz dedi ama sezeryan görünüyor demişti 37de 5te çıkageldi oğluşum💙