Susamtanem2 rabisrabis pirzola yiyende kuru ekmek yiyende aynıdir rabbim riziklarini bol etsin düşünüp strese girmeyin
rabisrabis mhlady_2021 ben bide ay göğsüm küçük olucak ay ben annemin kaynanamın yanında emziremem utanırım filan diyorum😁 darısı başıma 🥳
Melos2234 rabisrabis bende birinden duydum küçükken ergenlik işte fincanla çevirince büyük oluyormuş hayatımı karartan fincanı evlenince yanıma aldım sinirlenince ona sövüyorum🤣🤣
Lokumcuk rabisrabis benimde öyle hatta 75 dolduglu giyiyordum ama 33 haftadayım eskiye nazaran büyüdügünü hissediyorum 😂 sanırım süt dolduğunda daha cok gözle görülür. Kücüklük süt miktarını etkilemiyor
3MelekAnnesi3 rabisrabis öyle düşünürsen öyle yasarsın cnm düşünme sütün kücük büyük memeyle ilgisi yoktur beyinde biter herşey sen kendini düzgün telkin et sütünde olur
AnneyimNehir rabisrabis Bende derdim bebeğim göğüsumu bile tutamayacak hiç yok derdim . Ama o kadar rahat ettim ki sütüm de iyiydi maşallah 2 yasına kadar emdi kizim . Inşallah bunda da öyle olur. Sütten kesince de eski halini aldı küçük ve dik 🤗 sarkmadı mis gibi
Kadercisi Canım hamilelikten önce benimde 75 di zor takıyordum o bile dolmuyordu 5. Aya geldik hiçbiri olmuyor şimdi sıkıyor yani büyüyor oda tabiki dolduğu için yavaş yavaş 🙈 seninkilerde de öyle olur takılma 🙈 buyumeseydi benimkiler büyümezdi korkma 🙈🙈
gulapikk rabisrabis benimde öyleydi 7 aylık hamileyim şuan bir beden büyüdü ama ben bunu avantaj olarak görüyorum. Birde süt olup olmaması büyüklüğe küçüklüğe bakmıyormuş doktorum canını sıkma göğüslerin aynı boyutta da kalabilir ama çok sütünde olabilir bu bedeninle alakalı dedi. Benim öyle aman aman aşırı büyümemesi hoşuma gidiyor açıkçası 😁 daha bi dur son ayımızı görelim o zaman büyür belki de
Rabismomm4 rabisrabis valla kız küçük göğüs buyunce sarkma da olmuyor valla bak😂😂 ben 3 emzirdim hala aynı sonradan büyümesi iyi oluyor 😂
SutlacimiYedimmiBen rabisrabis sut memenin buyuklugune bakmiyor sütün geldigi damarlara bagli sutun olup olmamasi bol bil emzrdikten sonra sorun olmaz
yasemin257 rabisrabis Arkadasim 95 sütü bir ay anca geldi oda zorla. Benim ilk gebeligimde bebegim yogun bakimda oldugu halde ic camasirima kdr islaniyodum gogusumde 80. Onun ufakla buyukle alakasi yok. Cocuk memeyi tutmasa bile surekli emer gibi sagmak lazim. Saglikla gelsinde mamaymis sütmüs onlar halledilir.