rabisrabis Kızlar benim göğüslerim küçük 80 bedeni bile zor dolduruyor. Ve üç aylık hamileyim. Şimdiden acaba sütüm olur mu bebeğime yeter mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Var mı aramızda bu problemi aşmış birileri 🙈
Minikasya rabisrabis Memenin büyüklüğüyle alakalı olsaydı inanki ilk gebeliğimde inek görevi görmem gwrekirdi. 20 gün zor geldi. Sonrada gidip estetik oldum. Anlatabildimmi😁
ikincimucizemmmm rabisrabis canım o memelerin öyle büyüyecek ve süt dolacaklarki şaşıracaksın. İlk evlendiğimde benimde küçücüktü hamile kaldım doğum yaptım şimdi 95 beden zor oluyor büyüdüler merak etme büyümese benim büyümezdi sadece uçları vardı düşün şimdi kendime gülüyorum neleri kafama takmışım diye
BNNRTNCKLC rabisrabis Henüz doğum yapmadım ama bildiğim kadarıyla sütün bol olması meme büyüklüğü yada küçüklüğüyle alakası yokmuş için rahat olsun 😌 bende küçük olmasını tercih ederdim sırt ağrısından duramıyorum 🥺
rabisrabis BNNRTNCKLC kurban olduğum Allah benden almış sana vermiş demekki ben yüzüstü yatıyorum hala😁
Balmm11 rabisrabis Memenin büyüklüğüyle alakalı değil bence annem neredeyse dümdüz göğüsten yana ama kardeşlerimle bana gayette yetmiş sütü hatta babaannem rahmetli dermiş memen küçük ama sütünün maşallahı var diye.
BNNRTNCKLC rabisrabis Adjsjsjjsjsjsjs yarıldım şuan 😂😂 verebilme imkanım olsa hayrına bağışlardım gerçekten ksjsjsjs 😅şaka bi yana emzirdikten sonra sarkma durumu var yolun sonu küçültme operasyonu 🙈
Reyhandmrl rabisrabis ben 75 takıyorum hemde en desteklisinden onda bile dolmuyordu . Şimdi 12 haftalığım desteklerim çıkardım anca öyle takabiliyorım ilerleyen zamanlarda 80 alıcam sanırım . eskiden dümdüzdü şimdi çok şükür büyüdüler . O kadar uğraştım büyümediler hamile olmadan önce 😂😂😂
kucuktosbik27 rabisrabis 80 destekli takıyodum şimdide çok büyük değil ama bence baya büyüdü emzirme südyenlerinde 90 takıyorum😅
kucuktosbik27 rabisrabis daha bide son haftslars gelmedik ama zamanla fark belli oluyor bide göğüsün küçük büyük olmasıyla sütün alakası yok yapı meselesi vücut doğum sancısını çekmeye başlayınva otomatik süt salınımını başlatıyor korma yani☺️
Ebrar3435 rabisrabis bende 75 taakrdim sutyen hamileyim şuanda 85 bile zor oluyor küçük olması başta iyi bence :)
Ozlem23 rabisrabis ben destekli 75 takıyodum 😁 sen 80 e küçük mü diyosun ama benimkiler büyüdü şimdi desteksiz 85 kullanıyorum sutyenlerim olmayınca yeni almak zorunda kaldım