DuruMom Sedarif eczaneden 21 yada 23 tl gibi birşeye aldım reçetesiz bence hiç zaman kaybetmeden sizde alın
Else Sedarif bende bu problemi yaşadım gaviscon ve renu kullanmama rağmen fayda etmedi . Doktorum lansor verdi çok rahatladım . Siz de danışarak bu ilacı kullanırsanız umarı faydasını görürsünüz .
Sedarif Else Demekki ilaç etkiside kişiden kişiye değişiyor hangisi iyi gelirse bakalım doktor ne vericek 😊
Bilge44 Sedarif ilk haftalarda ben de öyleydim gece 3 te bile uyanıp bir şeyler yerdim. Şimdi kendimi daha kontrol edebiliyorum biraz .Yoksa dayanamıyorum o köpürmelere boğazıma kadar çıkıyor yanıyor çıldırıyorum. Geceleri beter oluyor. Onu yaşayacağıma yemiyorum ne yapayım 😓😓 Elma ve süt en iyi gece atıştırması mide için 🍎👍🏻🥰
Sedarif Bilge44 Bende tutsam iyi olucak galiba bu kaynamaların geçmesi için bazen soda içiyorum iyi gelir diye de sanki daha çok yakıyor bu gecede süt deneyim belki rahatlatır 😒😊
Gokceeeee-_ Sedarif Benim de çok yanıyor özellikle kızartma türü yediğim zaman gazlı içecekler soğan ve sarımsak çok dokunuyor bunu fark ettim kendimde bilmiyorum sizde de aynı mı soluma yatıyorum geçiyor sağıma dönüyorum fokur fokur kaynıyor midem su iyi geliyor ve ılık süt
Sedarif Gokceeeee-_ Ben kızartma çok nadir canım çekerse yiyen biriyim de genelde hep akşamları çorba veya sebze yemeği yiyorum buna rağmen kaynama oluyor 🙄
KaranIlgarmom Sedarif ya zaten ekstra olarak bebek mideye baskı yapıyor ve mide ağzı açılıyor buda gazi sizimi demek o yüzden bu en büyük etken zaten bide yediklerimizde eklenince zehir oluyor günler
Bilge44 Sedarif Evet evet ısıtmayın soğuk yani aşırı soğuk da değil mideniz üşümesin. En az üç yudum veya bir bardak için umarım rahatlatır 👍🏻🥰
sabirsizannecik okunmusciklet gavisgon yok böyle bişey dediğin gibi boğazdan geçerken bile bı ferahlık mideye düşünce sanki ateşe Su dokmussun gibi o çostlamayi hissediyorsun 😊
berilkus Kursak kaynaması ne diyorum ben de 😃 bildiğimiz reflü. Liseden beri başımın belası. Gaviscon içebilirsin hamilelere özel pembe şişede var. Asitli şeyler içme, sarı leblebi ye.
Gokceeeee-_ Sedarif Anladım canım o zaman bebek baskı yapıyor mide yanmaların ondan benim genelde yeme içmeden kaynaklı oluyor
DuruMom Sedarif siz yinede sorun benim kontrolüme 2 hafta var diye ben doktora mesaj atmıştım reçetesiz alınabildiği için gaviscon al günde 3 defa yemeklerden önce 1 kaşık iç dedi belki sizin doktorunuz başka bir ilaç önerir