balkrc00 Bernat canım umut olsun sanada inşallah bugun gittim 815 olmuş betam Allah’a şükürler olsun seninde öyle olacak inşallah
Bernat balkrc00 ay gerçekten mi cok mutlu oldum canım benimmmmm insAllah hep böyle devam eder mSAllahhh darısı basıma ❤️
2pati1baby 5+6 günlüğüz sürekli açım🤦♀️ Abartmadan ağzımıza bir şeyler tıkıştırıyorum sağlıklı olmak şartıyla tabiki inş doğuma yuvarlana yuvarlana girmem😆
Htc-28 2pati1baby aynıyız seninle bendede yorgunluk var sürekli bel agrısı cnm seninde yerleşme leken geldi mi acaba iki gündür stresten perişan oldum
yarencaliskan 2pati1baby Bebis1 22 haftalığız bu zamana kadar 6 kilo verdim ama suan yemek yemede kendimi durduramıyorum az daha sabır kızlar şimdide yemek yiyorum pişman oluyorum çok yedim diye 😅
Ceylankeles Dilekyusufali14 cnm ben hastaneden geliyorum bebeyim çok salikli iyi düşük tehlikem yok ilaclarida kulanma dktr dedi inş daha iyi olur 😍🥰🥰alahım sen benim gibi her isteyen anem nbyüzünü güldür hiç bı hamile ane üzülmesin🤲🤲🤲
Emregizem Htc-28 yerleşme kanaması olabilir ama doktora sorsan daha iyi olur sağlıklıca kucağına al inşallah
Yasemiiin- Doce Doce siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏽🥰 Umarım benim de kısa sürede geçer düzelir 🥰🥰
ysmntrhn Tospikkkkk 12+6 dan selamlar 🥰🥰 İlk başta gecmeyecek sanıyorsun ama nasıl geciyor su gibii😍😍 Oğlumuz olacak 🤩🤩
Bebis1 Didem_15 amin inşallahhh ben de bir an önce 4.aya girmeyi bekliyorum yediğim hiç bişeyden zevk alamaz oldum
Didem_15 Bebis1 aynen inan yemeği sadece ayakta durabilmek için yiyyorum yoksa yediğim şeylerin tadı yok inşaallah geçecek biran önce