Berivn 9+3 haftaligim ilk gebeliğim ve daha yeni evliyim çok değişik bı duydu çok heyecanlıyım ne zaman cinsiyet belli olur diye
Nimet16 Gizes hayır doktora gitmek için çok erken doktorum la iletşim halindeyim kan değerlerme baktırıyor sürekli 20 nisan gibi gitmeyi düşünüyorum kısmetse ozaman kesese bebek te görünür zırt pırt ultrasona maruz kalmasın istiyorum
Ayum21 Allah analı babalı büyütsün canım seninkini de yegeninkini de 🙄🤗 sağlıkla alın kucağınıza ikiniz de inşallah
Minnikbiranne Tospikkkkk Civcikveannesi bende Civcikveannesi bende 5 haftalık oldum bugün perşembe günü doktor muanemiz var bende korkuyorum kese boştur , oluşmamıştır diye . Ar ara şiddetli kasık ağırlarım var biraz . Sizlerdede varmı
Civcikveannesi Minnikbiranne benim de kasık ağrılarım oluyor bazen sağdan bazen soldan giriyor sancı ama çok sürmüyor geçmesi Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Belinay035tp 6+5 🤲🏻🥰Rabbim bu güzel cuma günü hürmetine isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Susam6 Gul9227 ben 7+0 dan bildiriyorum o açlık hissi giderek büyüyor 😂 9 aya kac kiloyla girerim bilmiyorum