Miniikanne Durucumm ahhh ne guzel heyecan gercı her aşaması bı heyecan sımdı 21 haftalığız babamızda hıssetmeye basladı rabbım sızede yaşatsın bu guzel duyguları ınsallah:)
BihterSymn99 Sabis36 Çok normalmiş bende bugün tam 6 haftalık oldum ilk gebeliğim doktorum hızla gelişmeye başlayacak sancıların normal bulantılarda ilk 3 ay fazla olabilir dedi
Kbr8892 Arkadaslar 4 haftalığız nobetteyim ve az önce bi lekelenme oldu karın ağrısıyla korkuyorum yerleşme kanaması ne zaman oluyor yaşayan varmı yoksa dr ye gideyimmi şimdi
Mervelifnaz Kbr8892 aynısı bendede oldu endişelendim çok bi kızım var aslında 5 yaşında ama uzun zaman geçince insan herşeyi unutuyo bende yarın için randevu aldım umarım normaldir
Tospikkkkk Kbr8892 genelde normal oluyor ama lekelenmen devam ederse git mutlaka yada aklın kalicaksada git 4 7 arası yerleşme kanaması ola ılıyor adetine yakın bikac gün önce yada sonra
Kbr8892 Mervelifnaz umarım benim ilk gebeliğim sadece sağdan soldan duyduklarımla yerleşme kanamasına yoruyorum sabah ilk işim kontrole gitmek sizde de umarım sıkıntı çıkamaz
Yagmurum2 Mervelifnaz benimde 5 yasinda bi kizim var inan bende herseyi unutmusum ilk bebekmis gibi bi heyecan var sagsalim vakti zmaninda kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Meleklerimmm3 Aysltnbs şimdilik bitane kese Bi tane kalp atışı gözüktü haftaya kalp atışını dinlemek için çağırdı tekrar inşallah değildir tek yumurta ikizlerinin biri sonradan da görülebiliyor ilk ikizlerim çift yumurta çok korkuyorum 🙇♀️
Aysltnbs Meleklerimmm3 korkma canım Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip eder inşallah kaderinde varsa 2.ci kez ikiz annesi olmak ne güzel birşey bende çok istiyorum ama herşey Allah’tan biliyorsun :)
Tospikkkkk Dugiii Dugiii balım son adet tarihine göre 8+3 üm ama kese bi hafta geriden geliyor gec dollenme yarın gidip dinliycem allah nasip ederse
Semaonur23 Hanımlar beta hcg değerime bakarmısınız nsl sizce 12 sinde yaptırdım 216.75 /14 ünde ise 775. 34 /16 sında ise 2190 cıktı normal mi sizce?
Dugiii Tospikkkkk hadi inşallah 🙏🏻 bende 6 haftalığım ama doktorum dinletmedi daha küçük olduğu için bende 2 hafta sonra dinlicem Allah’ın izniyle
Kbr8892 Tospikkkkk sadece bi kez oldu devamı çok şükür yok inşallahta olmaz ama sabahı zor edicem galiba