Pelit7 Gulsah94 evet duydum inşallah bekleyen herkes duyar hatta çok minik olduğu için doktorum derin nefes almadan nefesini tut dedi öyle duyduk 🥰
BihterSymn99 citlenbigim2212 Ben pazartesi günü öğrendin 5.5 haftalıkmışım kesesini gördüm ama çok küçüktü zor göründü
HMEC Ceylanonuk_ idrar testim pozitif çıktı. Yarın bir de kan tahlili yaptırıcam. Sonrasında mı bir doktor bulmalıyım
Tospikkkkk HMEC evet bide doktorunla herşeyi konuş yani özele gideceksen başka doktor falan istemem de
BihterSymn99 Merma evet ben adet olucam falan sanıyordum dans kursunada gittiğim için yorgunluğu ağrıları hep aktifim bu aralar işte adet olacam ondan falan sandım yanma sırt ağrısı kasıklarda ani sancı ve bulantı çok oluyor 😀
BihterSymn99 citlenbigim2212 sanırım çünkü bendede gösterdi minnacikdi😍baya gezdirdi şeyi görebilmek için Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin yavrusunu 🤲🏻
BihterSymn99 Yaseminurgirisit2007 yaa hayırlı olsun bende 4 gün önce öğrendim bugün tam 6 haftalık oldum ilk gebeliğim benimde haftaya kalp atışını duymaya gidicem heyecandan vakit geçmiyor 😂
kubra454 Suu normal çünkü bta hcg 3000 ve üzeri olduğunda kese gözüküyormuş ben de 5 haftalık geneyim dün görebildik keseyi
Miniikanne Durucumm ahhh ne guzel heyecan gercı her aşaması bı heyecan sımdı 21 haftalığız babamızda hıssetmeye basladı rabbım sızede yaşatsın bu guzel duyguları ınsallah:)
Miniikanne Sevgi6127 oturup kalkarken yürürken bole anı sancılarda onemlı degıl ama uzun sureklı geçmeyen sancılarda doktoruna söylemende fayda var canım