Sevda2811 muges44 benim de çok belim ağrıyor bide genital kısım çoğu normal diyor ama yine de korkuyorum 5 .hafta benimde
muges44 Sevda2811 normalmiş 3 aya kadar, endişelenme canım benim 💐 öyle bir bel ağrım oluyor ki hatta kopma derecesinde lâkin ara ara..
Aycacemoglu_ aysimaninveprensinannesi Benim ilk hamileliğim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah doktora danişsaydn bı normalmi ağrı diye
Essra7 AysenurGurbuz benim de ğrogesteronum bir tık düşük olduğu icin verdi. Günde 1 tane kullanıyorum ilk günler cok bas dönmesi yapmıştı ama su an baya azaldı
AysenurGurbuz Essra7 bende 4 gündür kullanıyorum daha bir yan etki yapmadı çok şükür sadece biraz uyku yapıyor. Rabbim şifa versin cümlemize ❤
Minnakanne_ Essra7 evet gördük canım 🤗 29 marta randevu aldım kalp atışını duyacağız çok heyecanlıyım 🤗
Papianneoluyor_1203_ PelinAtes Ya maşAllah çok devindim adınıza. Yaş kaç ki hemen bebek istemişsiniz 🥰 Ben de yeni evliyim 5 aylık 😋 Ben bi iki sene daha çocuk yapmam diyordum büyük konuştum. Şimdi iyi ki olmuş diyorum
PelinAtes Papianneoluyor_1203_ 24 oldum Ocak ayında bende aynı şeyi söylemiştim inanır mısın bi evliliğin tadını çıkarayım demiştim ahahahahah
elifkrsbn 11 haftalık olduk çok şükür 🙏 şuanlık herşey normal gidiyor rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Dkmn34 Bugün aşırı bulantıyla acile gittik doktor bebeğe bakmak istedi karından duyduk kalp atışını çok şükür 5+6 bugün ama bulantılar çok fenaaa
Papianneoluyor_1203_ Dkmn34 Yaaa nasıl oluyor o bulantı bende çok korkarak O bulantıların geleceğini hissediyorum. 🥲
Tgckbr Kader1899 mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Evet duydum yerleşme ağrısı hiç korkmayın siz duydunuz mu