Pelit7 Tospikkkkk Suu çok erken daha çok küçük olduğu için gözükmüyor benim beta 379 du kese gözükmemişti bir hafta sonra gördük inşallah sizde görürsünüz korkmayın beta normal şartlarda 48-72 saat arasında iki katına çıkıyor sizinki o şekilde zaten☺️
Aycacemoglu_ aysimaninveprensinannesi benimmm çok şükür hamileliğim iyi geçiyor miğde bulantım ara ara oluyor yemek kokularından çok tiskiniyorum onun dışında Bir sıkıntı yok senin nasıl geçiyor :)
aysimaninveprensinannesi Aycacemoglu_ masallah o zaman benim ikinci hamileligim kizimda hic bilmemistim hamile oldugumu ama bunda kafami yastikdan kaldiramiyorum cok agrilarim var..
lentil PelinAtes bakalım ya yarın sağlık ocağındaki test sonuçlarını alacağım inşallah onlar temiz çıkar haftaya da bebeği görür duyarız🥰
PelinAtes lentil yav ben çok heyecan yapiyorum tez zamanda hayırlısıyla her şey yolunda gider de bebeğimle sagsalim buluşursub
gamze1126 Pelit7 bana yazar mısınız yarin merak ettim 😊 salı günü gideceğim bende 6+3 de kalp atışı icin
lentil PelinAtes rahat davranmaya çalış ve sürece bırak kendini olumsuz düşünme mutlu huzurlu bebişi kucağına alacağın günü düşün 🥰
mhbbbera Sinemlim yumurtlama görmüştüm değerlendirdim ve evde erken test bulundurdum adetten 3 günmnce yaptım silik çizgi cıktı sonrası çift cizgi
Meleklerimmm3 Mevo gec döllenme olabilir daha gözükmemiştir bu yüzden inşallah bidahki sefere hem kendinisini hem kalp atışlarını duyarsınız 😇
begum1 Dün gibi öğrendiğim an şuan 29 haftalığız gün geçtikce farklı bir yerimde ağrıyla büyüyoruz fazla fazla alıyorum kiloları kendimi hamile gibi değil depresyona girmiş gibi hissediyorum 😔😞
PelinAtes begum1 Allah güç kuvvet versin inşallah sağlıkla doğar sağlıkla kendini istediğin gibi toparlarsınn ❤️🌸
Nermism 9+4.san ki,günlər haftalar geçmiyor.3aylik olalım da, cinsiyyəti bileyim.hiss ediyorum erkek olacak,hayirlisi bakalım ne olur olsun,saglikli olsun
344334 Tospikkkkk 8+1 olduk canım kan uyuşmazlığı var o biraz tedirgin ediyor dua edin olur mu kızlar
Kubra2012 344334 Onun içn belli bir haftaya gelince iğne yapacaklar size korkmayın mutlaka doktora belirtin ama
Sevda2811 Zleyha 5+1 benimde ama bi kez Dr. A gittim oda var mı diye şimdi hem kese hem kalp atısı dinleyeceğim inşallah
Esmay M7927 doktora gitmedim ayin 29 unda gideceğim haftaya tekrar kan vermeyi düşünüyorum insAllah artis oluyodur ❤
M7927 Esmay fetih ve kenzul ars okudum ben hep sukur cok faydasini gordum arapca bilmiyosaniz acip dinleyedebilirsiniz
Aycacemoglu_ aysimaninveprensinannesi Benim ilk hamileliğim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah doktora danişsaydn bı normalmi ağrı diye