milla-s lavininannesii koku beni de çok etkiliyor. Bazen mutfağa bile girmek istemiyorum. Umarım geçer en kısa zamanda bu durum☺️
Bedir-Sevgi lavininannesii 13+3 olduk bizde mide bulantılarım daha azaldı ama aniden de fazlalaşıyo belli olmuyo birde kahvaltıdan sonra bir saat falan kan şekerim düşüyo sanırım elim ayağım titriyo
papatyaanneee lavininannesii Sen beni iyi motive ettin sağolasın 😂😂 galiba iç karnım dar hemen göbeğim çıktı sende durumlar ne canım 😇
Reyhandmrl lavininannesii ben çok zorlanıyorum ilerleyen zamanlarda ne yaparım bilmiyorum uyku yok aşırı gaz sancısı var . Yarın doktora gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz. Çocuk doğana kadar bu korku stres devam edecek sanırım
ipek_94 Didem_15 benimde öyle sürekli diş fırçalıyorum ama diş macununun tadı bile ağzımda kalsın istemiyorum ondan da bıktım
ipek_94 lavininannesii benim hamile kalmadan önce de arada yediklerim dokunuyordu gaz problemim vardı şimdi daha çok arttı bebişimde galiba gazlı olacak çok korkuyorum 😞
Livanur22 lavininannesii yani çevremdekiler öyle demişti hep özelde yaptırmışlar devlet yapmadığını söylemiş senden duydum ilk defa inşallah bana da yaparlar
Zezeeeyyldrm Livanur22 bende saliya randevum var devlet hastahanesinde yapacam yapiyolar ya neden yapilmasin ki
Rana-10 lavininannesii bugün 12+0 olduk hafif mide bulantısı yorgunluk ağızda kötü bi tat var reflü de diretiyor ve geçmek bilmeyen bi idrar yolu enfeksiyonumuz var antibiyotiğe başladık inş geçer artık onun dışında çok şükür fena gitmiyor😊