Didem_15 Merhaba bizde 13.haftamızın 2.günündeyiz mide bulantılarım hâlâ geçmedi çok fazla su içemiyorum bide boğazımda sürekli yediğim yemeklerin tadı kalıyor 😕😕 bakalım 4 aylıkken bunların hafifliceğini umuyorum 🤭🤭🤭
ipek_94 Didem_15 benimde öyle sürekli diş fırçalıyorum ama diş macununun tadı bile ağzımda kalsın istemiyorum ondan da bıktım
Zyneepemree Sevda-23 yok yok sıkma canını ben süt içemediğim için yoğurtta yiyemiyoruz ondan bol bol ayran içiyorum bi zararı yoktur ya içimizi temiz tutalım biz 🥰 Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Sevda-23 Zyneepemree Allah razı olsun senden içimi rahatlattın rabbim sizinde cünlemşzinfe sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canjm ❤️😘🤲🏻
Zyneepemree Sevda-23 yani süt ne kadar zararlı olabilir öyle düşün için daha çok rahatlar 😍 amin canım hepimizin 🙏
Seymanur23_ lavininannesii ikili test mecburimi amacı nedir ben de 13 haftalık gebeyim cuma günü gideceğiz cinsiyetini de öğreniriz belki :)
lavininannesii Seymanur23_ mecburi değil canım isteğe bağlı bebekte herhangi bir kromozomal bozukluk var mı diye yapılıyo
lavininannesii ipek_94 bende tabi eskiye göre daha fazla idrara çıkıyorum ama öyle gece kalkma olmuyo o kadar çok gaz problemim de yok henüz
ipek_94 lavininannesii benim hamile kalmadan önce de arada yediklerim dokunuyordu gaz problemim vardı şimdi daha çok arttı bebişimde galiba gazlı olacak çok korkuyorum 😞
papatyaanneee lavininannesii bence çok güzel bir şey değil 😂 sürekli bir şeyler yiyorum 2 kg. Aldım bu gidişle çok kilo alıcam kendimi durduramıyorum 😂
papatyaanneee Zyneepemree benim gibisin sende bir kişi bile kız demedi nasıl peki karnın çıkmaya başladı mı kilo aldın mı 😇
lavininannesii papatyaanneee sağlıklı besleniyosan problem yok bence canım bebeğin gelişimi önemli boşveeerrr😂
papatyaanneee lavininannesii Sen beni iyi motive ettin sağolasın 😂😂 galiba iç karnım dar hemen göbeğim çıktı sende durumlar ne canım 😇
milla-s lavininannesii 11+2′yle ben de katılayım aranıza. Benim bulantılarım bitmedi maalesef, kusmadım hiç ama midem fena. Bazı şeylerden tiksindim mesela çikolata ve kıyma gibi. Görmek bile istemiyorum. Sürekli yorgunum. Haftaya pazartesi de ikili test için randevumuz var.
CevriyeKuzey milla-s lavininannesii akıntı olması normal bendede çok oluyo ama koku varsa enfeksiyon oluyor mutlaka doktora söyle canım. Tedavi ediyolar hemen
Livanur22 lavininannesii devlet hastanesinde yapmıyorlar diye biliyorum öyle söylenmişti 2li testimi orda yaptırdınız
lavininannesii Livanur22 yapılıyor canım ben devlet hastanesinde yaptırdım sana kim yapılmıyo dedi ki
Livanur22 lavininannesii yani çevremdekiler öyle demişti hep özelde yaptırmışlar devlet yapmadığını söylemiş senden duydum ilk defa inşallah bana da yaparlar