Senseye lavininannesii Doktorum tahminde bulundu ama net değil dedi. 1 sonraki ay kesinleşmiş olur dedi
Burcu4135 lavininannesii 12+3 üz kızımız olacak ama dna testı yaptırdıgım için cinsiyetı bellı oldu. Ultrasonla henüz olmaz cok erken 12.hafta.
papatyaanneee lavininannesii inşallah çıkmaz canım neden o kadar geç öyle mi oluyormuş ? Devlet hastanesi mi özel mi peki ?
lavininannesii papatyaanneee devlet hastanesinde yaptırdım ben ondan bu kadar geç çıkıyo muhtemelen özelde daha erken sonuç verebilirler
Livanur22 lavininannesii devlet hastanesinde yapmıyorlar diye biliyorum öyle söylenmişti 2li testimi orda yaptırdınız
ada94 lavininannesii evet bende de yorgunluk var hop bi o koltukta yatıyor hop bi bu koltukta 😂 nazar değmesin 🧿
Ceylankumsal lavininannesii henüz yapmadim. 2 hafta sonra randevu aldim. O zamanda 14. Haftalik olur yaparlarsa
lavininannesii Senseye benimki tahmin de bile bulunmadı ama uyuşuk hallerimden dolayı annem kız olduğunu düşünüyor😂
lavininannesii papatyaanneee yok belli değil ama test sonucu çıktığında o da belli olur diye düşünüyorum 🥰 annem kız olduğuna emin ama😂😂
papatyaanneee lavininannesii Yaaa annen nasıl anladı fotoğrafından falan mı 😅 ikili test sonucunda cinsiyet belli oluyor mu ?
lavininannesii papatyaanneee yok annem bana hamile olduğu zamana benzetiyo benim hamileliğimi ondan kız diye düşünüyo😂ikili testte cinsiyet yazmaz ama gittiğimde sorarım doktoruma diye düşünüyorum