Yanki17 lavininannesii bazen bi kasık ağrısı oluyor bazen de mide bulanması başka bi zorluk olmadı daha :) sizin nasıl gidiyor
lavininannesii Tbadmrbs hiç bilmiyorum ki ya kimi çatlayacağın varsa çatlıyosun boşuna kullanma diyo bilemiyorum bende
papatyaanneee lavininannesii Canım bu cumartesi randevum ikili test için gideceğim sen yaptırdın mı ?
Ceylankumsal lavininannesii henüz yapmadim. 2 hafta sonra randevu aldim. O zamanda 14. Haftalik olur yaparlarsa
Seymanur23_ lavininannesii ikili test mecburimi amacı nedir ben de 13 haftalık gebeyim cuma günü gideceğiz cinsiyetini de öğreniriz belki :)
Zyneepemree lavininannesii o zaman hafif mide bulantısı dışında Allah’a şükür başka şikayetimiz yok☺️
ada94 lavininannesii tansiyonum düşüyor sürekli. Ağzımda bir metal tadı yemeklerden tat almıyorum hala. Mide bulantılarım azaldı. Acayip tatlı yemek istior canım. Bir de tam buğday ekmeği yiyemiorm midem bulanıyor. Ne yapacağım bilmioooormm. Sizin nasıl gidior?
lavininannesii papatyaanneee ben geçen hafta perşembe test verdim 2 hafta sonra çıkar dediler bakalım bekliyoruz inşallah bir sorun çıkmaz🙏🏻
Merve1992mesut 12+4 ile merhaba Hala bulantılarım devam ediyor. Tansiyonum çıkıyor sabahları Bu sorunları yaşayan var mı hala
lavininannesii Merve1992mesut @ada94 benim çok kötü değil ya çok şükür ama sürekli halsizim hep yatasım geliyo tavuk yiyemiyorum bazı yemekleri yiyemiyorum ama şükür halime tabi🙏🏻
ada94 lavininannesii evet bende de yorgunluk var hop bi o koltukta yatıyor hop bi bu koltukta 😂 nazar değmesin 🧿
papatyaanneee lavininannesii inşallah çıkmaz canım neden o kadar geç öyle mi oluyormuş ? Devlet hastanesi mi özel mi peki ?