Diclenur_63 Yagrmzi sade soda içebilirsin içine limon sıkıp ah benim çok olmadı bebişin tüyleniyor artıkk maşallahh
Diclenur_63 Demiralpmoms aa bitmiş maşallah rabbim sag salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
BegumIscanTunc Diclenur_63 bir kez daha olmuştu canım doktor oksijenli su vermişti suyla seyreltip pamukla pansuman yap demişti ama o zaman hamile değildim simdi ise hamileyim yarın sorayım bakalım neler dicek
mervedaldaban Diclenur_63 31+5 ten bildiriyorum dişerim pert öndeki dolgum düştü bugünümüze şükür napalım ☺️
Diclenur_63 mervedaldaban ayy yeni dolgu yaptırdım bol bol fırçalıyorum yogurt süt tüketiyorum inşaallah Geçer artık diş agrısı çok kötü gece uyutmuyor.
Aaaaayyyssssuuunn Diclenur_63 bizde tam 28 haftalık olduk 🧿bel ağrısı ve bu aralar kasık ağrıları kendını hissettiriyor ara ara
Hatice11 Diclenur_63 28+4 kalça kramplarım var sadece magnezyum,kalsiyum kullanmama rağmen onun dışında iyiyiz çok şükür 😊
yldz_10 Diclenur_63 24. Haftadayım ben de ama yoğurt görünce miden bulanıyor biraz diş etlerimde ağrılar başladı ama bakalım hayırlısı
Diclenur_63 yldz_10 ama tüketmen lazım bebek magnezyumu dişlerinden çekiyor karanfil çignemeyi unutma Uyuşturuyor.