Laraa SineMirayAksoyeri yaptırmadım..çünkü eğer şeker yoksa boş yere bebeğe ağır yükleme oluyor ve ilerde bebek şeker hastası olabiliyor..sana tavsiyem önce doktorundan açlık ve tokluk kan testi istediğini söyle..ona göre yükleme yaptırır veya yaptırmaZsın☺️👍
Ikinciyibekliyorum SineMirayAksoyeri ben kontrole gittiğimde doktorum birsey demedi . Mesela şeker yüklemesi yapalim mi yada yaptir demedi bende yapacak mıyız demedim. Yapılmadı yani benimde .
Sema99 SineMirayAksoyeri yaptırdım normal çıktı bnm erken yapmışlardı suyum fazla çıkmıştı o zaman şeker yüklemesi yapıldı çok şükür temiz çıktı sadece su fazlalılığı var benim suan 37 haftadayım
Deletedmom67 SineMirayAksoyeri benim ilk açlık tokluk bakıldı.anormal olsaydı şeker yüklencekti . Doktorum birden şeker yüklemesini gereksiz buluyor
Eliffff Enesefe ay bende kullanıyorum canım.çok morelim bozuluyodu başlarda ama alıştım artık.umarım doğumdan sonra kalmazlar 🙏🏻
Babyboy Enesefe peki şüpheniz var mıydı yada ailede şekeri olan var mıydı bende yaptırmak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum
deletedmom6295 Laraa şeker yüklemesiyle bebeğin ileride şeker hastası olma olasılığı arasındaki bağı gösteren bir tane bilimsel kaynak linki atabilir misiniz? incelemek bilgilenmek istiyorum
Heyecanlianne Laraa Çok yanlış bilgi veriyorsunuz İçtiğiniz şey bir bardak kola gibi bisey hatta ondan bile daha az şekerli ve bebeği etkileyen tek bir durum yok Bizler yeterince pipirikli oluyoruz zaten rica Edicem kafanızdan bilgi uydurmayın
Ayseberk Ben de 50 gr bir saat olarak yaptırdım yüksek çıktı sonrasında tokluk şekerine bakıldı diyet listesi verdi dr ilaç kullanmıyorum diyet yapıyorum..
Enesefe Eliffff kalmaz allah izin verirse ilk çocuğuma da vardı çok şükür bir daha olmadı şimdi yine çıktı stres sıkıntıdan uzak durunca düzene giriyor
Laraa Sevdelinka tabiki istemezsen söylemen lazım.ama yukardada dediğim gibi açlık tokluk testini yaptır kan vererek,ona göre gerekli görünürse yaptırırsın..☺️😘
SineMirayAksoyeri Tuba704 24+4 şu anda ilk hamileliğimde de 24. Haftada yaptırdm 24-26.haftalar arasnda diye biliyorm
Enesefe Şu an diyet yapıyorum onun için bebeği etkilemiyor umarım.birsey olmadan 38 haftayı tamamlarim
Laraa deletedmom6295 ailede varsa zaten yüklenip kontrol edilmesinde yarar var.önlemini almak için.ama yoksada öle bir sorun ilerde sorun olabiliyormuş.internettende araştırabilirsinz,canan karatayın konuşmalarında ve kitabında var. ordan da bulabilirsinz