rabia_12 Merhabalar iyi akşamlar. Muayenelerinizde doktorunuz bebeği renkli olarakta gösteriyor mu acaba bir kaç kişide gördüm renkli bir şekilde görüntülenmişti. Eğer gösteriyorsa hangi hastaneyi ve doktoru tercih ediyorsunuz benimle paylaşır mısınız?
Umi21 rabia_12 Adana metro hastanesine gidiyorum 25inci haftadayim doktorum ilkkez bu hafta renkli gösterdi
Pamugunannesi1 rabia_12 Özel Medar hastanesine gidiyorum 12+4 de gittiğim kontrolde renkli gösterdi çok değişik çok güzeldi 🤗
Umay05 rabia_12 benim doktorumda önce siyah beyaz sonra renkli bakıyor güzel pozlarda ultrason kağıdı hariç birde normal fotograf olarak veriyor
gzdoztrk Ben medical park özel hastaneye gidiyorum, benim doktorum gösteriyor ama aynı hastanede baska bi doktor arkadasıma göstermiyordu, sanırım doktordan doktora ve cihazın olup olmamasına baglı değişiyor
Lulemom Ben özel kliniğe gidiyorum. 12. Haftadan beri renkli ultrasonda da bakıyo. Bide resim olarak veriyo.
Hulyapoyraz Gop kadin sağlığı fahri inan renkli görüntüleme 4 boyutlu ultrasonla bakıyor her konturolumde
Rmys_eyllhfa_ Benim doktorum renkli olarak da gösteriyor Medicana Konya hastanesi doktorum Rengin Karataylı
Su123 rabia_12 benim doktorumda 16 haftadan beri hep gösteriyor ama nazlı bebeğim yüzünü dönmüyor ben özel Kocaeli ye gidiyorum
Nur000 rabia_12 doktorum ilk kez 13 haftadan sonra renkli gosterdi bebegimi. Izmir hayat hastanesine gidiyorum canim
bankaci26 rabia_12 her gittiğimde ni renkli bi renksiz fotoğraf alıyorum 😍 hastaneye ve doktora göre değişiyor özele gidiorum ben
lifeofmybaby rabia_12 üniversite hastanesinde özel muayene oluyorum gösteriyor renkli ama foto vermiyor ekrandan çekiyorum😂