BegumIscanTunc 12Yaren-onur ben örmedim annem sağolsun iki hırka iki patik iki bandana ördü takım yaptı yani birde bebek battaniyesi ördü
Nelmali 12Yaren-onur annem kaynanam annemin arkadaşları sağolsunlar yelek falan örüyorlar benim yapmama gerek kalmıyor patik zaten giydirecegim bir sey değil onu istemedim boşuna uğraşmasınlar diye küçük kardeşim ilk öğrendiğinde battaniyesini dokudu daha ne olsun
Zeynep_ayaz 12Yaren-onur o konuda biraz beceriksizim galiba 🤔 annem ablam yapiyor bana firsat olmuyor 😄😳🤪
12Yaren-onur SERNUR ay canım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel gerçekten 😍😍😍😍😇hayran kaldım vala keşke bende de olsaaaaaaa😂
SERNUR 12Yaren-onur yaparsın canım benim ben yaptıysam herkes yapar 🥰 ama inan yaptıkça yapasın geliyor 😍 çok kolay emin ol 😊
SERNUR 12Yaren-onur 1 2 kişi dedi ama profesyonel olmadıgım için yapmıyorum dedim ilk başladıgım Zamanlarda çünkü daha yeni başlamıştım alışma sürecindeydim 🤭 ama şuanda olsa yaparım 🙈
Yarencerenn SERNUR elinden geliyorsa yapmalısın zevkte alıyosan tunus işi bi battaniyeyi 200₺ satıyolar düşün 😅
Yarencerenn Bitane yelek ördüm bitane saç bandanası birde battaniye başladım 49günde biteydi doğuma kullanırdım ama ipi bitti sokağada çıkasım gelmiyor 🤣
SERNUR Yarencerenn 2 günde bitiriyorum elime aldıgımı aslında 😍 baya bişeyelr ördüm elim yatkınlaştı aslında olabilir 🤭
Yarencerenn SERNUR benim çabuk sıkılan bir yapım var yoksa bende yaparım kendime yelek başladım yarısında bıraktım battaniyeye başladım onunda ip bitti 😂
Yarencerenn 12Yaren-onur kendin bebeğine bir şey yapmak istiyorsan alize puffy ipi alıp yapabilrsin kendinden ilmeği var YouTube de çok güzel anlatıyolar
SERNUR Yarencerenn kız ben 2 günde bitiriyorum her elime aldıgımı 😅 kendim için tefaruatlu birsey yapamadım boyunluk birde örgü saç bandı ördüm 🥰 devamını bulamdınmı ipin 🥰
tazeaane 12Yaren-onur ohooo neler yaparsın canım vallahi ben amigurumi ye kadar ördüm çok kolay hepsi 🥰