12Yaren-onur Merhaba! Bende örmeyi bilmiyorum ama vidyo indirdim patik yapmak istiyorum bebeğime sence vidyolara baka baka örenebilirmiyim
Elbet-birgun-kavusacagiz 12Yaren-onur ben videoya baka baka ördüm canim 🤭 Iki yelek Bi patik Iki tıg ile battaniye (biri kadife ip) Bitane alize puffy ipten battaniye ördüm hic bilmememe ragmen😊 Amigurumi tırtıl v ayı ordum🤣 Insallah kullanmakta nasip olur saglikli sihhatli bi evladim olursa 🌸
12Yaren-onur SERNUR ayyyy ne güzel ben bilmiyorum canım ama patiklere bayılıyorummmm keşke bende örebilsem ☹️🥺
SERNUR 12Yaren-onur canım valla çok kolay inan bana efe yelegi diyolar onu bile ördüm patigi bile vardı takım olarak yaptım 🥰 istesen youtu.beden ördüklerimin modelini atarım 🌺🌺
12Yaren-onur SERNUR olur canım ya iyi olur vala bende cok zaafım var böyle şeylere ama yapamıyorum 😢🙈
MihrbnGrbz3 12Yaren-onur kaynanan sonuçta torunu için yapıyor Kendisi düşünüp yapmaz mı acaba veya rica etsen Torunu için yapar bence
SERNUR Sahnur 1 tane de bu gün bitti eşim sende ne cevherler varmıs 🐛 diyo dalga geçiyo hatta benle 😅 simdi eşime patik başladım 😍
Sahnur SERNUR oo maasallah😄bende çok iyi bilmem İnternet den öğrenip yapıyorum esime bende kazak yapacam inşallah seneye artık 😄
Smyydmr 12Yaren-onur ben de şu puffy battaniyelerden örmek istiyorum çok güzel duruyor instagramda çok gördüm. İnşaAllah yapabilirim kolaymış. Burdan fikir olsun herkese 💕
aannepandaa 12Yaren-onur örersiniz tabi. 2 battaniye ördüm. Amigırumi bebekler ördüm. Şuan kapı süsü örüyorum.
12Yaren-onur SERNUR ay canım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel gerçekten 😍😍😍😍😇hayran kaldım vala keşke bende de olsaaaaaaa😂
Denizyildizii 12Yaren-onur cnm ben örmeleri sevmiyorum. Kendim çok güzel örerim aslında ama makineye falan atılınca çabuk bozuluyor leke olunca çıkmıyor bence en iyisi hazır.