Gamzecvk52 Ebrarata ah benim gibisin yemediğim turşu içmediğim turşu suyu kalmadı başlarda şuan 27 haftadayım ağzıma alamıyorum midemi yakıyor
Neseee Ebrarata benim hamilelikde yüksek tansiyon sorunum oluyo o yüzden aşırı derecede canm istemedikce yemiyorum yediğimde tadımlık aşırı tuz kan basıncını yükselttiği için kan akışı azalıp bebeğe kan az gidiyor ve gelişimine engel olabiliyor ilk hamileliğimde gebelikte zehirlenmesi eşiğinden döndüm şuan ikinci hamileligim 31. Haftalık oldum ve bu evladımda da bı ara gelişimi geriden geliyodu çok şükür toparladik şuan hiç bı şekilde tuz Tüketmiyorum yemeklere bile atmıyorum inşallah sorun yaşamazsınız ama maalesef bunlar olasılıklar
Ebrarata Neseee ay Allah korusun hepimizi böyle birseyden herseyin olduğu gibi bunun da fazlası zarar ne yazık ki artık dikkat edicem saol canım 😊❣️
tgul Ebrarata Cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum 😂 Çünkü ye ekşiyi çıkar Ayşe yi derler ama benim oğlum olacak 😂 kendimi bildim bileli tatlıyla aram yok. Hamilelik boyunca da bol bol turşu, limon, mandalina yedim. Sizin cinsiyet belli mi?
Ebrarata tgul evet benim de tam tersi normalde tatlıyı çok severim ama şimdi turşu favorim oldu cinsiyetimiz kız 🥰🎀
FatmanurAyz Turşunun zararlı olacağını sanmıyorum bende cok severım turşuyu ama hamılelıkte mıgdeme agrı yaptı o yzdn az tüketiyorum dglse cok severım 😋
Gull_94 Ebrarata tuzlu oldgundan tansıyona dıkkat edın bıde mıde yanmasını tetıklıyo 😇onun harıcı bı zararı yok bıldıgım kadarıyla
Pelinmutlu Ebrarata hamileliğim boyunca 10 kilo turlu bitirdim hala da yemeye devam ediyorum 😂😂😂😂 30. Haftadayım bi zararınıgörmedim sadece tuzlu olduğu için doktorum kızıyor tansiyonum düşük ondan yana sıkıntım yok ama şişlik yapıyor tek zararı bu
Mzgnormann Pelinmutlu onunla alakası yok bence ben tatlıyı çok fazla yiyen biriydim 6 aydır tatlı yemiyorum gördüğümde midem bulanıyor sürekli ekşi yiyorum bebeğim erkek olacak 😂
Nuray23 Ebrarata canim abartmadan ye ic . Ilerleyen haftalarda mide yanmasindan canin cekse de yiyemiyceksin zaten😂😂😂 ben midem yanacak diye artik korkudan yaklasamiyorum. 35+3um🤗
Gulsen4224 Ebrarata ahh ahh ne yemişimdir aşerme zamanımda hala da bayıla bayıla yerim suyunu içerdim ama çok fazlaya kacmamaksızın 🤭😅
ikincimucizemmmm Ebrarata aynen canım akşam yemeği yerine insanında yedikçe yiyesi geliyor napıyım yarım saat sonra ensemden başlayan Ca kafamın tepesine kadar fena bir agrı başladı tansiyonum fırlamıştı ama ben çok abarttım şimdi daha dikkatli yiyorum ders oldu bana