birprensesvebirprensannesi Hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu var ve 2 antibiyotik fitil falan kullandım bol su içmeye çalışıyorum her şeyi denedim geçmek bilmiyorum bıktııım kurtulan nasıl kurtulduğunu paylaşabilir mi?
ikincimucizemmmm birprensesvebirprensannesi ilk hamileliğimde dokuz ay kurtulamadım bu enfeksiyondan ne yaptıysam geçmedi erken doğum yaptım şimdi yine hamileyim sanki yine başladı enfeksiyon akıntım var kasıklarım agrıyor korkulu rüyam oldu resmen doktorum korunarak ilişkiye gir sürekli iç çamaşırını değiştir ve ütüle giy demişti hiç biri işe yaramadı tabi sizin bulduğunuz bişey varsa banada yardım esin korkulu rüyam oldu resmen
karayakaydan birprensesvebirprensannesi doktorunuz mikrobiyologl gorusmenizi ve tahlil yaptirmanizi istemedi mi? Ayni sorunu bende yasadim 3 kere tekrarlayinca mikrobiyolog tahlil yapti sonrasinda kendi doktorum vajinadan kultur alip tarama yaptirdi cok sukur hersey temiz geldi de sadece bol su icerek duzelttim.. Birde yaban mersini sayesinde bitti sayilir.. Yaban mersinini sicak su icinde 2 dk kaynatip ilitip icin cok faydasi oluyor
nzlm45 Geçmiyor geçmiyor hamile olduğum saniye başladı resmen. Kefir sirkeli su yoğurt kızılcık yok olmuyor yapıştı. Da geçen hafta 2 mumurol içtim baktırdım yine var
birprensesvebirprensannesi nzlm45 Benimde öyle bıktım kendimden tiksinir oldum geçmiyor ya her kan ve idrar tahlili verdiğimde enfeksiyon var diyor ve şaşırmıyorum artık 🤦🤷
Duygus97 Vallahi çözüm bulan bize de söylesin çok iyi olur. Geçiyo geri geliyo ne illet bir şeyse 🤦♀️
nzlm45 birprensesvebirprensannesi az çıkarsa önemseme çok diyor doktor ama ben yinede olmasın diyorum
Mukaddes321 birprensesvebirprensannesi iç çamaşırınız sentetik ise onlarda yapar eğer eşinizde var ise birliktelikte size de geçebilir enfeksiyon geçmiyorsa çiftler birlikte tedavi olunması lazım yani eşinizin de idrar verip antibiyotik kullanması lazım bir de kesinlikle sabun değdirmeyin o da yapıyor 😐
Duygus97 birprensesvebirprensannesi nasıl oluyo onu da anlamıyorum çok dikkat ediyorum eminim siz de ediyorsunuzdur ama neden böyle oluyo🙄
nzlm45 @Nasippp çözümü çamaşır sız gezip hava aldırmakta bulmuş orayı ama ben denedim rahat edemedim üşüdüm.
Duygus97 nzlm45 yazın hamile değilken denemiştim etki ediyor gerçekten ama yazın iyi kışın yapılmaz 🤭 galiba üşütmekte enfeksiyonu tetikliyor
birprensesvebirprensannesi nzlm45 Evet bende bunu geçende okumuştum denesemmi diyorum da çamaşırsız rahat edilmez ki🤷
Nasippp nzlm45 Evt canım arkadaşlar kışın yapmakta tederddüt etmiş ama evde giymiyorum tek dışarı çıkarken giysinler elbette 😀
birprensesvebirprensannesi ikincimucizemmmm Yaaa keşke bende bı çözüm bulsam da söylesem 🤦 23. Haftamdayım ve hamileliğimin başından beri yapıştı gitmek bilmiyor🤷
Mervesavas birprensesvebirprensannesi cok gecmis olsun belirtileriniz neler sari bazen yesile donen akinti vajina dudaklarinda kasinti sizi ve kizariklik varmi? Benim belirtilerim Bunlarda daha doktora solemedim bu kontrolumde soyleyecegim asinda hamilelik basindan beri var ama sampuan vermisti doktor gecti demistim ama hafiflemis tekrar basladi.