Seydaa06 Merhaba annişler 6 haftalığım samimi candan bir doktor arıyorum Ankara’da önerebileceğiniz doktorlar var mı? :)
gullcannn Seydaa06 Etlik Lokman Hekim Hastanesine gidiyorum . Elif Terzi. Hastenenin en yoğun ama çok tatli güler yüzlü ilgili doktorudur. Yillardir ailemde kimin ihtiyaci olsa kendisine gitti. Şimdide ben gidiyorum. Kime tavsiye ettiysemde hep memnun kalip teşekkür ettiler.
melikeyakisiklii ilk kızımda lokman hekim etlik şubesinde meltem antalyalıya gidiyordum çok samimi çok güler yüzlüdür şimdi ise sincan lokman hekim hastanesine ibrahim alanbaya gidiyorum oda aynı şekilde ikisinide öneririm ☺️
melikeyakisiklii Seydaa06 instagramdan bakabilirsin canım gerçekten pişman olmazsın dr_meltem_antalyali instagram hesabı ☺️
irorkay Seydaa06 kendi kliniği var canım ege plazada. Eşi çiğdem güler ile beraber. Mutlaka bakmanı öneriyorum
sevgisevgi melikeyakisiklii merhaba kac haftalik gebesiniz, dogum paketi mi aldiniz , ben de o hastaneye gidiyorum fakat baska bir doktora,
melikeyakisiklii Seydaa06 muayenesi 135 diye hatırlıyorum canım doğum paketi içinde 4449911 den bilgi veriyorlar
melikeyakisiklii sevgisevgi şuan 15+3 haftalığım doğum paketimi 8 haftalıkken almışık prof. dr ibrahim alanbaya
Seydaa06 gullcannn yaaa gerçekten mi o zaman mutlaka araştırayım benim için doğum esnasında konuşması nefeslerimi ayarlaması çok önemli:)
gullcannn sevgisevgi 25+4 haftalık gebeyim. Ayda bir yeterli oluyor canım. Bu son zamanda biraz 1 ayı geçebiliyor bebeği iyice hissettiğim icin.
Kucukkedi Seydaa06 banu akçal ı öneririm, samimi ve bilgili. Üstelik istediginiz zaman whatsappdan ulaşabiliyorsunj
sevgisevgi gullcannn doktorunuzla iletisiminiz nasil, muayeneye gittiginizde davranislari nasil, ben de o hastaneye gidiyorum fakat doktorum farkli, acikcasi icim pek rahat degil, 34. haftadayim 🙄🙄