Babyisot 16 haftalık hamileyim doktor bebeğin yan durduğunu söyledi böyle bir durum yaşayan var mı bir sorun oluyor mu
Asel05 Babyisot durabilir canım bebeğn pozisyonu bu gidiyorsun yan gi bakıyorsun sırtı dönük dün gittim ben yüzünü dönmüştü 😀
BurcuLice Babyisot gayet normal o haftalarda yan durması ilerleyen haftalarda baş aşağı yada baş yukarı dönebilir normal böyle şeyler
OzgeAlya Babyisot Benimkine yan hatta hiç keyfini bozmayıp bacak bacak üstüne atmış öyle duruyor hep 🤭
Babyisot Asel05 ne bileyim doktor da normalde dikey durması gerekir seninki yatay deyince bı kafam karıştı
Minik1portakal Babyisot benimkide normalde bu haftalarda yan durması gerekiyo ama dik duruyo ayakları aşağıda makat geliş pozisyonunda dedi 🤔🙄 28. Haftadayız şu an 24. Haftaya kadar hep yan duruyodu bebeğim ama hiç öyle bişey demedi doktor🤷🏻♀️
Babyisot egesmom ilk olunca bı de bilmeyince insan iste tereddüt ediyor demekki olan biseymis içim rahatladı
Babyisot Lokumcuk oluyormuş demekki benimki de ilerde döner o zaman bilmeyince insan her şeyden çekiniyor korkuyor işte
Babyisot BurcuLice bilmiyordum doktor da öyle söyleyince kafam karıştı şimdi böyle olanlari duyunca içim rahatladı
egesmom Babyisot evet benim de ilk hamilelik o kadar herşeye kafam takılıyor ki çok iyi anlıyorum sizi😊
BurcuLice Babyisot rahat ol canım benim bebeğim 26. Haftada makat duruştu yani ayakları aşağıda kafası yukarıdaydı bugün kontrolümüz var bakalım dönmüş mü ☺️☺️
Seyma2861 Babyisot canım daha cok erken bunu düşünme yarı müsait büyüme aşamasında daha çoook döner cok pozisyon değişir benimki hep secdede hiç göstermiyordu kendini
tazeaane Babyisot çok normal ben 27 haftalığım hala yan duruyo kafası yukarıda ayakları aşağıda. Bebekler sürekli döner sıkıntı yapma
Dmtkblt tazeaane bı sıkıntı olmuyor dimi öyle olunca benimde 22 haftalık ayakları aşağıda dedi doktor ama bı aciklma yapmadı
Seyma2861 Babyisot 17.haftanın sonunda cinsiyeti gösterdi gibi oldu 😀 detaylıda falan hiçç görmedim yüzünü okadar inat bizimki 😀
Babyisot Seyma2861 cinsiyet i 11-12 haftalıkken söylediler 16 haftada direk bacaklar açık net dedi doktor yüzü eller i ayakları hep belli ediyor o konuda biraz şanslıyım 🤭