Minikasya Edalha Canın ben hep 1 dedim. Ama 8 yıl aradan sonra 2. ye hamileyim. Bizler ne düşünürsek düşünelim Rabbim nasip ediyorsa karşısında durmak imkansız
Balusuuuu Edalha Bi tane vardı benim sonra baktım insanın mutlaka kardeşi olması gerek diye düşünerek 2.yi yaptık bu da son inşallah
Lulemom Gamiiiii al benden de o kadar 😄 şuan için 1 tane düşünüyorum bu günleri unutup 2. Düşünmem ne zaman olur bilmiyorum 😂
Minikasya Elbet-birgun-kavusacagiz Bende 5 yıl sonra doğmuşum. Sonra arkamdan 6 ay sonra annem kardeşime hamile kalmış. Antalya ya taşındıklarında şehrin sıcağı annemde ne var be yok temizlemiş sıcak iyi gelmiş. Rabbim nasip edecekse ediyor canım
Gamiiiii Lulemom hamilelik hiç hayal ettiğim gibi premses gibi geçmiyor 😂 her muayene ayrı bir gerilim her test sonucu ayrı bir dram 😂
zeytinkiz Edalha şaun 1. Hamileyim rabbim sağlık versin ama hep düşüncen 1 tek 1 ikiz Di 😆 şaun ki tek 2. Gebelik şansa ikiz olursa da ok tek olursa da ok Allah sağlık ve uzun hayırlı ömür versin deyip bırakmayı düşünüyorum 🤭
gamzosgamzos Kizim15 aylık baska cocuk dusunmuyorum 😊 Rabbim acisini gostermesin ama bence tek cocuk yeter bunu suan adeti 2 gun gecikmis korkuyla test beklerken yaziyorum 😂
Mumyy Edalha 2 ideal bence tek kalmamalı ben çalıştığım için 3.yu düşünmüyorum calismasam 3 isterdim sanırım
Leylaalin Edalha Kızım olduktan sonra 2 yaşından sonda birtane daha düşünüyorum insallah yeter 2 tane Allah isteyen herkese nasip etsin
Dareyn Edalha Bu soruyu bekarken sorsaydınız şayeet efeniiiim 5 çocuk falan derdim 😂😂 Lakiiin bu hamilelik hakkaten farklı bir duyguymuş fikirlerim değişti hele bir birinciyi doğurayım da hayırlısı ile😂😂
ilkannelikkk Edalha hamileliğim maşallah çok güzel geçtiği için baya yürekliyim şuan 😂 3-4 güzel rakamlar ama doğurunca tekrar konuşalım 😅
Zyneepemree Edalha şuan ilk hamileliğim ama 3 tane düşünüyorum tabi Allahım nasip ederse öyle arayı da uzatmıcam en fazla 3 yaş arası olsun istiyorum tabi zaman ne gösterir bilemiyorum ☺️