Minikasya NurseL72 İlişkiden değil, regliden 6 gün önce çıkar. 6 gün erken gebelik testi alın eczaneden.
NurseL72 mom24 hmm benim 10 gün oldu korunuyoruz aslında ama 10 gün önce adetten hemen sonra olmaz diye dikkat etmedi eşim benimde içime kurt düşürdü acaba oldu mu diye
NurseL72 nuzunismail Böyle rahim bölgemde ağrı başladı bugün o yüzden şüphelenmeye başladım beklemekte Zor
Royem49 NurseL72 zaten adetten jemennsonra rahim temizlenmiş oluyor tutması olası canım yani olablirdd
NurseL72 nuzunismail Yok şuan düşünmediğimiz için takip etmiyorum 2 ay önce kürtaj oldum doktor 3 ay bekle dedi yani bir yanım çok istiyor bir yanım doktor 3 ay dediği için bekle diyor
nuzunismail NurseL72 Zaten 1 ayın kalmış o zaman bekle istersen içinde acaba mı şüphesi olmasın, madem doktor 3 ay demiş
ekoglu34 NurseL72 ben adetimden 4 gun once erken gebelik testiyle ogrendim. Tam bir kirmizilik yoktu fakat farkedilecek kadar ortaya cikmisti. Rabbim gonlunuze gore versin insallah vardir.
NurseL72 Royem49 Genelde yumurtlama adetten 1 hafta sonra oluyor o yüzden ihtimal düşük diye düşünüyorum
NurseL72 ATC hmm evdeki gebelik testinde çıkar mı acaba bende kan pıhtılaşması da var erkenden öğrenmek yararlı olur tabi