061018 Aslihan0609 bence yap benimkinde cıkti aklinda kalmasin sonrasında test pozitif cikinca kan testi yaptirmaya gidersin orda soylersin test yaptim pozitif cikti diye onlar yapıyorlar hemen kan testini
Pelin__1 Ayisigi45 canım ben adetime 3 gün kala erken gebelik testinde çift çizgi gördüm, aynı gün özelde gidip kan verdim kanda çıktı. Adetimin geçmesini beklememiştim
Yigitkeriminannesi Ayisigi45 ben adetime daha 2 gün kala hastaneden aldığım test ile silik çizgi gördüm ertesi gün de hastanede kan tahlili verdim ve çıktı yani henüz adetim gecikmemisken. Yine de hastanede 2 hafta sonra doktora gidin ultrason ile kontrol olunun dendi
fiona13 kızlar selam bu ay femara kullndım. 5 gün günde 1. sat 25 subat bat 24 mart. ayın 11 martta yumurtam çatlamıştı. iğne olmadım. 8-10-12 ilişki oldu. sizce ne zaman çıkar kanda yada idrarda? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Niran Ayisigi45 ben adetime üç gün kala yaptım dayanamadım testde ikinci çizgi silik var la yok arası çıktı sonra adetimi bekledim üç gün geciktim yaptım test tam net denecek şekilde çift çizgi çıktı 🤗 şuan 5+3 üz 🥰