Ayisigi45 Adetim 2 gün gecikti ama her ay 2 gün erken gelirdi 4 diye hesaplıyorum oyuzdsn hastanede birisi 12 gün geçmeden yapılmaz diyor ama kararsızım ne kadar Ken test yaptınız
Buketkucuk Ayisigi45 ben hiç gecikmemiştim, adet olmam gereken gün yaptığım test anında kıpkırmızı pozitif çıkmıştı. Aynı gün kan verdim sonucum 910 çıkmıştı ama sanırım ben adetten hemen sonra gebe kalmıştım
ylzsa Ayisigi45 ben sonraki gün hemen yaptım beta 180 cıkmıstı ama cift çizgi görmüştüm ondan sora kan testi verdim
Kartanesim Ayisigi45 canım adete 4 gün varken erken gebelik testi yaptım ve pozitif sende al hemen yap bence
Zyneepemree Ayisigi45 ben adetim geçince anladım direk 1 hafta öncesinde kasık ağrım vardı ki daha önce hiç öyle olmamıştı normalde regl olacağım gün başlardı zaten olmadım aradan 4 5 gün geçti test yaptım kop koyuydu reglden 14 gün sonra gittim hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum öyle erken gitme taraftarı değilim boş yere strese girmek istemedim
-Kbra8- Ayisigi45 bir gün geciktim ikinci günün sabahı ilk idrarla çift çizgi çıktı. Hemen kan testi yaptırdım onda da değerim 2015 çıkmıştı.
61zm Benim 9güm geçtii adet olcakmışkm gibi ağrılarım vardı ha bugun ha yarın olcam diye beklerken test aldım pozitif cıktı.
Jasmen Benim 3 gün sonra idrar testin de çıktı 4 gün sonra da kan testi yaptırdım 1256,4 çıkmıştı ve şuanda doğum için gün sayıyorum 🤭