Emn_dgn Minik1234eli ya erken davranma felan değil tamamen doktorun hatası 17 haftada iyi bir cihazda bebeğin yüz siması bile belli nasıl cinsiyeti bu kadar yanlış yorumlarlar aklım almıyor
oykuduru21 Emn_dgn ben 18. Haftada öğrendim detaylıda netleştirdim çünkü kordonu hep pipi gibi duruyordu net görüntü vermiyordu olabiliyor yanii bebeğin pozisyonundan vs 😊
Nghnyvz0408 AycanAycan19 bende foto yok amma aynı görüntüydü özellikle popodan çekilen bende gördüm yani pipiyi😊💕
Sermec27 Minik1234eli olabilir o yanılma herr zaman yıllar gecse de bana 13 te kızı andırıyor demşti doktorum 17 de kesin erkek oldugunu öğrendik mesela 16 17 ye kadar kesin değildir yapılan tahminler 🥰
Sermec27 Minik1234eli canım zaten senin 2 oğlun var 1 kızın var bir de cennette evladım var diye biliyorum neden tekrardan erkek istiyorsun ki ne güzel 2 kızın 2 oğlun olur işte 🥰
Minik1234eli Sermec27 evet canım benim unutmamışsın beni çok teşekkür ederim babası işte herkese erkek olacak buda erkek diye reklam etti 😃 benim için fark etmez evlat evlattır rabbim sağlıkla versin
Emn_dgn oykuduru21 belirli haftalarda yanılma payı olması mutlaka kabul edilir ama ciddi anlamda şaşırtan haftalar var
AybukeA Minik1234eli cok erken almışsınız , benim 22. Hafta detayli ultrasonda netlesti erkek oldugu. Bence devamını almak için detayli ultrasonu bekleyin
Selinda Minik1234eli 17. Haftada ne aldınız ki o kadar herşeyi mavi demişsiniz. Çok erken davranmışsınız. Bana 16 da kız dedi 17 nin sonunda tekrar kız dedi. Ama hala ne olur ne olmaz almıyorum. detaylıda görünsün tam öyle diye bekliyoruz
Minik1234eli Selinda evet benim çocuklar gitmiş Almışlar en küçüğüm 16 yeni üye gelince heyecan yaptılar ama bilindik yerden almışlar değişme yaparlar diye düşünüyorum fişi falan var
Lalihhhh Emel38 olmayınca orda da belli olmuyor daha doğrusu benim ayrıntılı da bebek bağdaş kurmuş cinsiyetini göstermedi 😀 öyle de olabilir
zeytinkiz Minik1234eli şuan 15. Haftamdayım yarın kontrolüm var ama doktor cinsiyet söylese bile 20.haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum net olsun diye birde başka doktora da gitmeyi planlıyorum cinsiyet için yanılma payları oluyor bazen 🤷
Sermec27 Minik1234eli unutmam canım ben konustuğum melek annelerini benim de cennette bir oğlum var olsun canım hayırlısı neyse o olsun sizin için rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰
momsboys Minik1234eli bana 12 de yüzde 90 erkek dedi 15. te kesin erkek dedi herseyini aldım zaten 25 haftalıgım değişmedi. Çok sıkıntı ya cinsiyette yanılmaları insan hem kendini hazırlıyo hem alısveriş Allah halkınızda hayırlısını versin
Zeynepela1 Bende bugün kontrole gittim tam 14 haftalığım kız dedi yani bacak arası netti birsey yoktu ama erken mi yanılınabilir mi bilmem 😄
bb1509 Minik1234eli benim de 18.haftada belli oldu cinsiyet.kıza benziyor denildi hep ama belli olana kadar kıyafet vs almadım hiç bir şey biraz erken almışsın canım🤭