Minik1234eli Herkese erkek dedik herseyi mavi aldık bu günde kız dedi kordonunu görmüş ve bir daha ki ay tekrar gel tam bakayım dedi ne yapacağımı şaşırdım 17 hafta artık ne olsun
Nur000 Minik1234eli bende ayni durumu yasiyorum 1 hafta sonra detayliya girecegim 20 haftalik olucam insallah kesinlesir artik
Minik1234eli Minnosunannesiii benim çocuklar çok heveslendi birde alış veriş yapabilesin dedi doktorum bunu duyunca benim çocuklar herşeyini aldılar🤷🏼♀️
AycanAycan19 Minnosunannesiii bana 17 de erkek dedi dr 22 ayrintilida da erkek dedi ama hala emin degilim boyle okudukca degisirmi aceba
Nymphadoraa En güzeli ayrıntılı ultrasona kadar beklemek☺️ Bana 12. Hafta erkek dedi doktor değişmedi de ama ben yine de bekledim.
Lalihhhh Emel38 olmayınca orda da belli olmuyor daha doğrusu benim ayrıntılı da bebek bağdaş kurmuş cinsiyetini göstermedi 😀 öyle de olabilir
Sermec27 Minik1234eli canım 16 17 ye kadar yapılan hep tahmini kesinliği yoktur alışveriş için de etrafa söylemek için de erken davranışmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 🥰
Minik1234eli Sermec27 doğru söylüyorsunuz İnan’ın 4 çocuğum da hep erken ögrendim bu beni çok yanılttı ikizlerimde bile 16 yıl oldu 3 aylıkken öğrendim kız erkek olduğunu şimdi daha ilerde olması gerekmiyordu bu aletlerin 😕
Yenibirannee Minik1234eli aynisi bana oldu kiyafet falan almadim ama detayliyi bekliyorum bende yada baska doktora da gozukucem zor tutuyorum kendimi 😂😂
Yenibirannee Minik1234eli hahaha erkeklerin hepsi ilk cocuklarini erkek istiyor kendine arkadas olsun diye galiba 😂😂
oykuduru21 Minik1234eli % lik bir orana neden ikna oldunuz ki genelde detaylıda net belli olur erken davranmışsınız 🙏🏼
Minnosunannesiii AycanAycan19 değişmez inşaallah ama alışveriş için acele etmeyin bir kaç hafta daha bemleyin
Nghnyvz0408 AycanAycan19 bende aynı ya 15 haftada % 90 erkek dedi amma burda okudukça acaba demeye başladım bende valla diğer iki hamileliğimde hiç böyle olmamıştı erken haftalar da netleşmişti hemen amma bunda detaylıyı bekliyorum bende gönlümden de kız geçiyo💕
Sermec27 Minik1234eli olabilir o yanılma herr zaman yıllar gecse de bana 13 te kızı andırıyor demşti doktorum 17 de kesin erkek oldugunu öğrendik mesela 16 17 ye kadar kesin değildir yapılan tahminler 🥰
Sermec27 Minik1234eli canım zaten senin 2 oğlun var 1 kızın var bir de cennette evladım var diye biliyorum neden tekrardan erkek istiyorsun ki ne güzel 2 kızın 2 oğlun olur işte 🥰