34_21_23 Elbet-birgun-kavusacagiz benimde 4+5 te 13.000 küsürdü betam. Burda birine yazdım diyo aaaa çok yüksekmiş dedim kime göre neye göre yüksek gayet normal 😂😂
Gulsah94 34_21_23 ama normal 4 haftalık beta 100 olmalıdıe yazıyor internette. İnternette bilgi kirliliği var o zaman maalesef
34_21_23 Gulsah94 evet aynen öyle. Benimde öyle oldu son adet tarihiyle uyumlu değildi ama ölçüm yapıp haftasını söylemişti 😊
Denizyildizii Elbet-birgun-kavusacagiz cnm herkes aynı olmaz tabi o senin dediği döllenmeyle alakalı ama ikiz gebelerin betası çok hızlı artar ben tüp bebek yaptırdım. Ordan biliyorum doktor bu şekilde söyledi. Çok yükselirse ikiz olabilir dedi.
Gulsah94 34_21_23 ya da erken döllenmede olmuş olabilir ☺️ Benim öğrendiğimde adetimin ertesi günüydü 169 du ☺️ Yarın ilk kontrolüme gidicem 5+5 inşallah görürüm keseyide bebeğide
Deryayurt 34_21_23 ayy çok doğru valla bende gördükçe açıklama yapıyorum ama bazen gerçekten çok gereksiz soruyorlar
esra572 34_21_23 Sanane kardeşim isteyen saçma sapan soru sorar isteyen bilinçli sorar bir zeki senmisin. ? Yada bir bilinçli senmisin? Burda betaya gelinceye kadar daha bilinçsiz şeyler yazılıyor onlara takılmadinda bunami takıldınn
esra572 34_21_23 seni bir beta mi rahatsız etti burda su içsem karnımdaki çocuk bogulurmu limon yedim bebegim erirmi diye soranlar var önce onlara bı tepki ver