Busra3509 Mizgin2020 Funderyl ve travazol Gebelikte Bu ikisi de kullanılabiliyor benim de çok kaşıntım var Bu ikisini kullanıyorum😊
Min23 Mizgin2020 valla canım.ben de öyleydim sirkeli suyla yıkıyorum ayakta hafta da iki kere geçti Allah a şükür doktor önermişti ilaç yerine
Esradgn3558 Mizgin2020 ben çok yaşıyorum bunu maalesef doktorum gyno-lomexın veriyor onu kullanıyorum
Burculi06 Mizgin2020 inşallah atlatırsınız ☺️ Çok kötü bi illet bende yeni evlendiğim de yakalandım fitil geçirmişti ama şimdi hamilelikte yakalandım ve geçmiyor malesef sürekli tekrar ediyor
Mizgin2020 Burculi06 ilk evlendigim gibi benmde oldum 3. Günü hemen atlattım bukez kötü oldu Allah razi olsun canım
Burculi06 Mizgin2020 eş kaynaklı olabilir dedi banada doktor canım . Eşlerimizinde tedavi olması lazım ama benimkine diyorum hiiç umrunda değil 😅
Mizgin2020 Busra3509 vala çok zor ya geceleri uykuda bile insana rahat vermiyor inşallah tez zamnda sende bende kurtuluruz canım
Burculi06 Mizgin2020 evet sinir oluyorum belki ondan kaynaklı bu durum ama malesef kendilerinde hiçbir sorun göremezler