Yektaa Mizgin2020 yarı su yarı sirke karışımı yapin ve onunla o bölgeyi yıkayın inanılmaz bir mucize doktoruma sa sordum zarar verir mi diye hayır tam tersi devam et kaşıntı ve enfeksiyona iyi gelir dedi ben her wc ye gittiğimde afedersiniz taret sonrası sirke ile yıkıyorum.
Yektaa Mizgin2020 ben hergun kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. Koltuk altıma deodorant yerine kullanıyorum banyo da tüm vücuduma kullanıyorum saçlarım bazen sivilcekenitor kaşınıyor oraya da kullanıyorum doktorlar da hep onay verdi cildiye kadın doğum vs gönül rahatlığı ile gunde 5 10 defa kullanabilirsin sifa olsun ins 🙏
Serrax Abcxyz antiseptik özelliğinden dolayı mikropları kırıyor ve ciddi anlamda rahatlatıyor aksine. Kolonya gibi düşünün,ilk anda yakar ama mikropları öldürür.
Abcxyz Serrax mikrop kirma ozelligini cok cok cok cok iyi biliyorum fakat vucutta kullanim kafaya gore olmamali keza kolonya bile sinek isirigina kullanildiginda aslinda cok yanlis. Bence bu tarz seyler kii ozellikle vajina gibi bir bolgeye uygulanacaksa doktora mutlaka sorulmali sonuclari cok farkli olabiliyor.
Serrax Abcxyz doktor kontrolünde ve hatta tavsiyesiyle yapmıştım,keza dış taraflarındaki mantar üretimini azaltması ve dahi rahatlatması için kullanılıyor,vajina içine değil elbette. Teşekkürler yine de
Burculi06 Mizgin2020 travazol kortizon içeriyor gebelikte kaşıntı için en sağlıklı krem zalain kremdir.
Mizgin2020 Burculi06 doktora gittim bikac ilaç verdi canım kan ve idrar tahlili de verdi yarın gidip sonuçlara bakicam
Burculi06 Mizgin2020 inşallah atlatırsınız ☺️ Çok kötü bi illet bende yeni evlendiğim de yakalandım fitil geçirmişti ama şimdi hamilelikte yakalandım ve geçmiyor malesef sürekli tekrar ediyor