egesmom Neseli5 hiç duymadım bilemiyorum🤔 zaten birkaç günde bir ara öğün iki adet yiyorum ama zararlıysa yenmemeli tabi😊
Neseli5 egesmom aynen doğru söylüyorsun miktar az zaten, miktarı abartınca sıkıntı bende öyle düşünüyorum hep Abur cubur yersem 😃😃 az yiyorum can çekiyor napalım 🙈😂
Writebirds Dilara1903 diyet ürünlerine vs bişi demedi ama ben kaçamak dahi yapmıyorum ama bu tarz tam buğday dan yulaf tan şekersiz vs büskivi den felan gün içinde yiyorum sütle yoğurtla maden suyuyla yada sade en azından nefsim köreliyor
Alperefet Dilara1903 ben düzenli ölçüyorum yükseltmiyor bunlar değerlerimi ama herkesin bünyesi farklı tabiki danışmadan yemeyin
Dilara1903 Alperefet ben de cihaz yok ölçemiyorum ama çok acıkıyorum bari atıştırmalık bişeyler yiyebileyim istiyorum
Ozgecakirrr Çilek yiyor musunuz biraz tatlanmaya başladı çilekler kaç tane yiyebiliriz bilginiz var mı ?
Writebirds Dilara1903 sütün içine yulaf ekle içinede evde olan meyve kuru yemiş vs ben az mnec sütün içine yulaf fındık çilek doğrayıp yedim,