Aybuss Sevdadenizkaya Bende 7 haftalık hamileyim Pazartesi günü doktor a gittik karından kese gözüktü sadece sonra alttan muayene etti bebek öyle göründü. Rabbime emanet et rahat ol rabbimin rahmeti ile görürsün bebeğini.
Gulsah94 Merve5561 5+5 im kasık ağrım var benimde ara ara adet sancım gibi kaaılıyo iki üç dk geçiyor. 4 saat sonra kontrolüm var ölüyorum heyecandan inşallah görürüm bebeğimi
essyyyy Merve5561 bende 6+6 haftayım şuan. 6+1 de kalp atışını aldık. Regl ağrısı gibi sancım oluyordu kasıklarımda çok, doktorum çok normal olduğunu söyledi ve şuan çok çok azaldı ağrım kalmadı nerdeyse stres yapmayın sakın 🙏
Gulsah94 essyyyy essyyyy vajinal ultrason mı karından mı 6+1 de duydunuz bide ondan önce kaç haftalıktınız gittiğinizde 5+5 de de duyabilir miyim acaba
Merve5561 essyyyy iyi bari canım çok sevindim biz de cuma gidicez kalp atışı için bakalım hayırlısı 😊
Gulsah94 esra572 son adetime göre 5+5 im ama şimdi doktordan çıktım 6 haftalıkmışım yolk sacda oluşmuş kesemide gördüm güzel ama henüz kalp atışı görülmedi ☺️
Hcrcllr Merve5561 ben de ara ara öyle ağrılar oluyor regl olucakmisim gibi ama normal demişti doktorum o yüzden içimi rahat tutuyorum 🙈
Merve5561 Hcrcllr ben de cuma günü soracağım doktora normaldir mutlaka ama çoğu hamile yaşıyormuş bunları
Hcrcllr Merve5561 ben daha haftaya cuma gidicem kalp atışı için cok heyecanlıyim sanki zaman geçmiyor 🙈
Sineemiis Kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mi aranız da? Dün öğrendim gebe olduğumu kahve lekeler geliyor peceteme
Umudumbitmedi Sineemiis ben yaşadım canım 2 güne yakın geldi peçeteye kahverengi akıntı kesildi sonra
Irembayik7 Benimde son regl tarihim 29 ocak 2 hafta kadar oluyor test yapali negatif cikmisti hala regl olmadim hafif bel agrim var karantina surecindeyim test vermeye de almaya da gidemiyorum sizce var mıdır bebiş🙈
Gulsah94 esra572 canım bendede gördü az bişey ama ilaçlık değil dedi. Korkma sende olabildiğince dinlen. Bana sağlıklıysa zaten tutunur sağlıklı değilse düşer hayırlısı dedi aende öyle düşün sıkma canımı stres yapma