Prenses21 Kizlar tetenoz icin randevu almam gerekiyomu normalde muaynlere burda randevusuz bakilmiyo ama tetenoz icin gerekiyomu blmiyorum
Leylaalin Prenses21 Evet sizi arayan ebeyi arayın çünkü sabah yapılıyor. Gebelere öğleden sonra covid aşısı yapıyorlar kalabalık oluyor
Prenses21 Zhra_cil tamam saglik ocagndan randevu almadan yaparlarmi asiyi bizm saglik ocagnda muayneye bile randevusuz bakmiyolr
HaticeeKubraa Prenses21 sağlık ocağında ,aşı odasındasındaki hemşirelere gittim direk randevusuz bir şekilde yaptılar hemen .
mercimeginanne Prenses21 direk ebenin yanına gittiğin için randevuya gerek yok sıra bile açtırmıyorsun. Benim burda öyle
Merveorhnoglu Prenses21 bizim burdada oyleymis beni aramislardi 22 sinde aşımız var ama ben yine de ne olur ne olmaz randevu aldım e nabizdan
Sisa77 Canim saglik ocaginda senin bilgilerin oluyo ya onlar seni arayip cagiriyolar yani benim iki gebeligimde de oyle oldu senide ararlar bence
Miumiu Prenses21 Canım ben bugün ikinci dozunu oldum sıfır sızlama yani ilk dozunda evet biraz ağrın oluyor ama ikinci dozda aşı vurulmuş gibi bile değilim hiç korkma ☺️
Ellemm Prenses21 evt saglık ocagnda ebeler var var zaten gidip syluyrsun doktorunun adını soruyr o doktrn ebesi geliyr yapıyor zaten