CiLeK_KoKuSu_47 Ebru1208ahmet bizimde aynı şey oldu kalpte parlaklık gözüküyor dedi nifty testi yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı sonuçlar temiz
Zhrblt Eski9 bizimki hiç göstermedi yaaa ne döndü ne kıpırdadı büyük bi inatla göstermedi doktor 3 kere yarım saat arayla tekrar baktı yemediğim çikolata kalmadı yine yok bana mısın demedi dokkor en son evinize gidin sonra yine gelin bari dedi eve gittik😅
Eski9 Zhrblt napalim takmıyorum bende bugün başta biraz gorseydik diye üzüldüm ama illa göreceğiz bir kaç ay sonra benim inatçıda göstermedi düzgün fotoğraf alamadı Dr
Omerhatice Eski9 ay bende gidiyorum şimdi hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah çok heycanliyim
Cemrece Eski9 Benim kizim guzel poz verdi iki tane fotosuda guzel cikti bakip bakip ic geciriyorum hala 😍 simdi 28.haftada gidicem bakalim nasil oldu degistimi buyudumu cok heycanliii 🤗🤗
gulsahalp Eski9 hahaha benimde 17 haftalıkta öyle çıktı detaylı da güzel poz verir inşallah 😅😅 merak etme çok güzel bebişin☺️💖
Ebru1208ahmet CiLeK_KoKuSu_47 CiLeK_KoKuSu_47 iyi canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder 🙏♥️