ozlem-t Minnosannem12 Hayırlısı olur inşallah. Kimi var diyor kimi yok, ama silik çizgiyi görmesem burada paylaşmazdım. :) testi tekrarlayacağım 2 gün sonra…
ozlem-t TunarinAnnesi Ahh hala inanamıyorum net bir şey göremediğim için. Umarım dediğiniz gibi olur. Biraz daha bekleyip testi yineleyeğim :)) çok teşekkür ederim
Sineemiis ozlem-t var canım hayırlı olsun muhtemelen değerin henüz 25-50 arasindadir benimde hep böyle çıktı 2 gün sonra tekrar yaptığım da daha da koyulaşmıştı sonra kan vermiştim :)
ozlem-t TunarinAnnesi Aynı durumdan muzdaripmişiz. Postunuzu inceledim. Ben de siz de gördüm o ince çizgiyi. İçimizde umut oluyor. Allah gönlümüze göre versin. 2 gün daha bekleyelim, hayırlısıyla yeniden haberleşiriz:))
ozlem-t Sineemiis umut oluyorsunuz, ama ben hala şüpheci bakıyorum. İnşallah dediğiniz gibidir:) çok teşekkür ederimm
ozlem-t elisa123 Evet erken gebelik testi kullandım. İnşallah vardır. 2 gün sonra tekrarlayacağım :) test ikna edici olursa foğru hastaneye :))
Sineemiis ozlem-t canım benimki hiç gecikmedi geçen ay 38. Gün adet oldum ondan önce 35. Gün aralikda kurtaj oldum 1 sene içinde 3 kaybım var son adetten sayınca bugün 28. Günüm
ozlem-t Sineemiis 2 gün daha bekleyip testlerimizi tekrarlayalım yeniden haberleşiriz :) allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Sineemiis ozlem-t ben yarın kan vericem canım persembe çıkar nasipse sonuç bidaha test yaparım bide yarın bende pıhtılaşma var igneye baslamam lazım hemen çok geciktirmek gibi bi durumum yok maalesef 😞 saglikli olsam 7. Haftaya kadar doktora gitmezdim
Mgokkilicc ozlem-t bende ikinci çizgiyi gördüm Allah umutlarını kırmaz inşAllah seninde karnına bir mucize düşer 🤗 emin olmak için kan ver canım 🥰
ozlem-t Mgokkilicc güzel kalbiniz için çok teşekkür ederim inşallah her kadın bu duyguyu yaşar en doğru zamanda:) Allah hepimize nasip etsin:)