Busdnc nurell saol canım çok yemiyorum bende Şimdi kolo kilo iyenleri duyunca ben çok yemiyormuşum dedim 😄
mucizem09_ Busdnc tabi kilo kilo yiyolar neolacak 2de bi yemekten bukadar kasmaya gerek yok bence herseyi yicez ama olcusuyle ben oyle dusunuyorum 🥰😊🙏
Dry34 Kızlar ben hamile kalmadan önce her sabah açken yarım limonu ılık suya sıkıp içerdim , hamilelikten beri içmedim zararı olur diye sizler limon yiyorsunuz 😀 ben içeyim o zaman bişey olmaz inşaAllah yarında doktora sorayım bide
kucuktosbik27 Busdnc kim diyo ya düşüğe sebep oluyo diye onu yeme bunu yeme herşeyde bişey doktor sana yiyebilirsin dedikten sonra millete kulak asıp yok yere strese girmeyin bebeğide strese sokuyolar daha avucunuz kadar bebişi strese sokturuyorla valla müsade etmeyin
kucuktosbik27 Busdnc yok çilek yeme lekesi olur yok ona dokunma şurası şöyle olur ya bi bırakın canının istediği şeyi yememek daha büyük zarar veriyor zaten. Ha bazı şeyleri hamilelikte tümetmek tıbben gerçekten zararlı şarküteri ürünleri çiğ yumurta bazı balık çeşitleri ciğer faln zararlı ama gözün kalmış bir tane sucuk yemişsin ölmezsin yani bunu doktorlar söylüyor zaten insanlar hayatı zorlaştırmak için varlar vallahi