Bfduam 962301 simdi okudum, testini gördüm canım, ikinci çizgi var evet:) çok mutlu oldum. Hayırlı olsun şimdiden inş. Allah sağlıkla kucağına versin:) Kaç aydır deniyordun? Kanı adetinden kaç gün önce vermiştin onda çıkmamıştı erken diye.
962301 Bfduam teşekkür ederim canım inşallah vardir derisi size inşallah,kani adet ten 7 gün önce vermiştim Bügün erken gebelik testi yaptim ilk 5 dakada çikti Bu ay dinedim yomurtlama gününü tekip etim
Bfduam 962301 Yumurtlama takibini değil, bebek düşüneli, korunmayalı ilk ayın mı? Mide ağrısından bahs etmişsin, benim bu gece mideme kramp girdi sanki hemen arkasına sırtıma vurdu aynı ağrı bir kaç dakka sonra geçti. Böyle mıydın sende?
962301 Bfduam yok canım 2 3 aydir korunmasiz ilişki oldu Aynen canım sirti söylemyi unutmuşum benim de sirtime vuruyordu
Bfduam 962301 ins vardir canım bebişin. Bende 6 ay oldu düşüneli. Aynı senle mide ağrımız, nasıl sırta vurdu di mi bıçak saplanır gibi, nefesi kesiliyor o an insanın. Bir kez yaşadım böyle, sen?
Bfduam 962301 evet. Ustte tarifvettiğim gibi. Bir kaç dak şiddetli sonra hafifleyip geçiyor. Seninde mi öyle? Ama ben bir kez yaşadım, tekrar olur mu bilmiyorum. Sen?